2777
2789
عنوان

کی براتون ژیلت میخره؟

3216 بازدید | 91 پست

من اصلا روم نمیشه به مامانم بگم بخره و همیشه به خاطر همین خود خوری میکنم 

خودمم پول ندارم بخرم متاسفانه😂💔

و اینکه میگه نمیخواد شیو کنی بمونه هر وقت رفتی عروسی 

راهکار بدین خواهرا

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰

مگه چند وقت یه بار میرید عروسی؟!

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشون مگه استفاده نمیکنن؟ 

از همون بردار 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

هر کی میره خرید بهش میگیم بخره

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

زیاد با ژیلت نکش پوستت زخم و داغون میشه با وکس بردار

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸