2777
2789
عنوان

عربستان و ترکیه فردا رو عید اعلام کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 25 پست
شبکه خوزستان گفت عید

واقعا؟؟؟ شبکه های اصلی صدا و سیما چیزی نگفته هنوز

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
صد دفعه گفتن شنبه عیده دیگه

اره ولی خب ارزو که بر جوانان عیب نیست... هست؟؟ 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان من دیدم گفت فردا عیده

کجا دیدی

نه ولی ساییده شدیم دیگه از صبح تا حالا هزار تاپیک زدن فردا عیده یا نه🤣🤣🤣

واقعا؟ من از صبح نیومدم سایت نمیدونستم

به هر حال بابت ساییده شدنت عذر میخوام😄😄

فردا عید نیست شنبه هست شعبان ۲۹ روز بود پس امسال رمضان ۳۰ روز هست 

پس هیچی دیگه

برم سحری درست کنم