2777
2789
چرا دربه در شدع،😅

فک میکرد چون خودش منو به خانواده اش معرفی کرده میتونه ازم سو استفاده کنه و هرچی بگه باید بگم چشم الان دوساله باهم قهریم ولی سایه ی لعنتیش از رو زندگیم برداشته نمیشه

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماپیش گذاشتی شوهرت سرکدفت نکرد اولش جطوربور واکنشش؟؟

بهش پیام دادم حرف زدیم بعد بهش گفتم ازت خوشم میاد عاشق نیسم فقط ازت خوشم میاد 

دیگ حرف زدیمو اینا نامزد کردی بعد ۸ ماه دوستی دوسال نامزد بودیم الانم ازدواج کردیم 

سرکوفت نکرد هیچوقت اتفاقا همیشه میگ انگشتاتو میبوسم چون با اینا بهم پیام دادی 

میگ همیشه مدیونتم ک بهم ابراز علاقه کردی 

من ازدواج اجباری بود برای دوتامون و از اول عروسیمون قهر بودیم بدون هیچ حرفی😑😑الان ولی عاشق همیم .. ...

عشق واقعی اونی که بعد ازدواج به‌وجود بیا یا بعد ازدواج هم دوام داشته باش مثل این زمان بودین شما،😅

خودم بهش گفتم ازت خوشم میاد عاشقت نیستما ولی ازت خوشم میاد  همینطوری حرف زدیم بعد یمدت گف منم ...

توروخدا میشه بگید تودوران دوسایتون چ حرفا میگفتید راجب چی بحث میکردید چندبار بیرون رفتید؟؟

دخمرک جاذاب لنتی ام😂😂ب تمام ارزو هایم خواهم رسید گور پدر ادمای سمی رومخ
ما تو چت یاهو آشنا شدیم(واسه کسایی که نمیدونن یاهو‌چت ازاولین گپای نتی بود که دهه ی هشتاد باب بود)

اون زمان عکس هم میفرستادین ب هم؟ ینی اون موقع عادی نبودش ک این مسائل

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم
بهش پیام دادم حرف زدیم بعد بهش گفتم ازت خوشم میاد عاشق نیسم فقط ازت خوشم میاد  دیگ حرف زدیمو ا ...

توروخدا میشه راهنمایبم کنیبی منم مثل توعم الان

دخمرک جاذاب لنتی ام😂😂ب تمام ارزو هایم خواهم رسید گور پدر ادمای سمی رومخ
عشق واقعی اونی که بعد ازدواج به‌وجود بیا یا بعد ازدواج هم دوام داشته باش مثل این زمان بودین شما،😅

اره ولی خیلی سخت بود اولای ازدواجم هم سنمون پایین بود هم من ازش میترسیدم خداروشکر که گذشت

مجازی 

۳ سال مجازی بودیم حتی یه بارم همو ندیدیم 

بعد سه سال اومد شهرمون من نرفتم 

قهرررر کردددد  بعدش من رفتم شهرشون همو دیدیم اشتی‌کرد

بعدش دیگه هیییی اومد هر هفته اینجا بود 

با خانوادش در میون گذاشت دو سال مخالفت کردن در اخر وقتی خودش تهران سرکار بود رفتن خواستگاری برای یک دختر دیگه و بعدم توی‌کل شهر گفتم پنجشنبه نامزدیشه همینم شد نامزد کرد اون شب پشت گوشی تا صب گریه کردیم در حدی که حالش بد شد بردنش بیمارستان برگشت تهران جواب نامزدشو نمیداد هر روز به مامانش‌میگفت بهمش بزن اونا حلقه رو پس نمیدادن مامانش زنگ بهم‌گفت فاطمه جان لطفا رابطتو را پسرم تمام کن ابرومو تو کل شهر برده 

راه دوره ما بیایم بگیم کجا آشنا شدید؟؟

خلاصه اینو به دوست پسرم گفتم اونم عصبانی شد رفت دم شهرشون بعدم دم خونه نامزدش با داداش دختره دعواش شد همون شبم حلقه رو پس گرفت اورد 

بعد برگشت تهران جواب خانوادشو نداد گفت باید بیاید بریم خواسنگاریش اومدن مخالفت های پدر من شرو شد ۶ ماهم بابای من علافمون کرد تا راضی شد 

الان ازدواج کردیم و خداروشکر پدر مادرمون خیلییییی راضین از این وصلت

پشیمونم