کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد. جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند. اگر کوسه ها آدم بودند! بی شک مذهبی اختراع میکردند و به ماهی ها یاد میدادند زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود. برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:. خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها. ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل میشوند.
آینده نداره خیلی راستش کلی تدریس خصوصی و عمومی و ترجمه کرد بازم درامدش پایینه اخر تو ۴۰ سالگی یکی بهش پیشنهاد کار تو شرکت مهندسی داد اونم به واسطه اینک کارشناسی مهندسی معدن داشت و زبانش خوب بود الان دارمدش خیلی خوبه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما میدونین اگه کسی توی این رشته بخواد وارد شه چه شغل هایی رو میتونه ادامه بده؟ و شما تو دانشگاه فر ...
اموزش زبان انگلیسی تربیت دبیر شهید رجایی خوندم.لیسانسمو البته.
دبیر،مدرس عادی،معلم مهد کودک،کارشناس امور بازرگانی،مترجم از هر نوع،استاد دانشگاه،صاحب موسسه و دارالترجمه،الان این مشاغل یادمه.زرنگ باشی پولم در میاری.در غیر اینصورت خیر.
بله اما مد نظر من اینده شغلی این رشته هست میخوان بدونم ایا اینده شغلی داره؟
کدوم رشته اینده شغلی داره که این یکی داشته باشه
کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد. جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند. اگر کوسه ها آدم بودند! بی شک مذهبی اختراع میکردند و به ماهی ها یاد میدادند زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود. برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:. خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها. ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل میشوند.