خانم ها من واقعا آرزوی پولدارشدن دارم خونه سمت بالاشهر ویلایی لوکس ماشین لوکس کلا زندگیه ایده آل ولوکس ...همسرم دقیقا همون چیزیه که از بچگیم ارزوشو داشتم موجوگندمی کارمند کت شلواری اجتماعی و...حالا بنظرتون به این خواستم میرسم ..کسی از قانون جذب به پول وخونه لوکس رسیده یا هر خواسته ای لطفا تجاربتون رو بگید وضد حال نزنید حداقل تو رویاهامون به خواستهامون برسیم
😅😅قانون جذب یک مقوله جداست اون چیزی که شما فکر میکنی نی اول باید خودتو بشناسی وضمیر ناخودگاهت و هر شب برنامه فردات رو بنویسی تا بتونی موفق باشی و اینکه باید هر شب بنویسی برای خواسته هات چند تا قدم برداشتی عزیزم و بهت توصیه میکنم بری کتاب بخونی راجبش
همه چیز بستگی به خودت داره توقع فقط از خودت باشه دیگه ناراحت نمشی گاهی به خود فکر کن برای خودت وقت بزار ❤
واقعا از بچگی مخصوصا زمانی که دانشجو بودم ۱۸سالم بود دوست داشتم سمت بالای شهر زندگی کنم اززندگی های اطرافیانم خوشم نمیومد کلا یک جویه سمت سجاد یا احمداباد راهنمایی پارک ملت مشهد زندگی در جریانه هرروز وهرثانیه میاد تو ذهنم زندگی همچین جایی واقعا. آرزومه خونه لوکس زندگی لوکس ماشین لوکس کلا پول و...