2777
2789
عنوان

قانون جذب و خواسته ها

987 بازدید | 12 پست

خانم ها من واقعا آرزوی پولدارشدن دارم  خونه سمت بالاشهر ویلایی لوکس ماشین لوکس کلا زندگیه ایده آل ولوکس ...همسرم دقیقا همون چیزیه که از بچگیم ارزوشو داشتم موجوگندمی کارمند کت شلواری اجتماعی و...حالا بنظرتون به این خواستم میرسم ..کسی از قانون جذب به پول وخونه لوکس رسیده یا هر خواسته ای لطفا تجاربتون رو بگید وضد حال نزنید حداقل تو رویاهامون به خواستهامون برسیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن ۱۷ثانیه بدون اینکه ذهنت پرت شه به چیزی فکر کنی کائنات باور میکنن که مال توه و بهت میدنش 

امیدوارم به خواستت برسی

یچی بگم بخندی،دخترعمم تازه ازدواج کرده مجردیش همش حس میکردم اسم شوهرش حامد باشه ک شد🤣

حالا دوس دارم اسم همسرم حسام باشه🥺😂ینی میشهههههه

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

😅😅قانون جذب یک مقوله جداست اون چیزی که شما فکر میکنی نی اول باید خودتو بشناسی وضمیر ناخودگاهت و هر شب برنامه فردات رو بنویسی تا بتونی موفق باشی و اینکه باید هر شب بنویسی برای خواسته هات چند تا قدم برداشتی عزیزم و بهت توصیه میکنم بری کتاب بخونی راجبش 

همه چیز بستگی به خودت داره توقع فقط از خودت باشه دیگه ناراحت نمشی  گاهی به خود فکر کن برای خودت وقت بزار ❤
کاری به آرزوی الانت ندارم اما همسر این مدلی آرزوی منم هست😂 چرا نشه عزیزم واسه خدا کاری نداره

خدابهترینشو قسمت کنه کارمند پولدارباشه ..دعاتو وخواستتو تکمیل کن ولی من فقط میگفتم کارمند باشه فکر میکردم کارمندا همه چیزسون اوکیه ...بچه بودم دیگه 

خدابهترینشو قسمت کنه کارمند پولدارباشه ..دعاتو وخواستتو تکمیل کن ولی من فقط میگفتم کارمند باشه فکر م ...

خوشبخت ترین باشی نازنین 

این خودش یه نشونش مطمئن باش الباقی خواسته هات هم خدا بهت میده

•[ محکوم به خوشبختی ]•
چه‌جالب.

الان مدتیه ب ذهنم افتاده همسر ایندم اسمش حسامه و ادم مذهبی ای باشه و کمی خشک و انگار چشم عسلی باشه و بلندوهیکلی😂

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

واقعا از بچگی مخصوصا زمانی که دانشجو بودم ۱۸سالم بود دوست داشتم سمت بالای شهر زندگی کنم اززندگی های اطرافیانم خوشم نمیومد کلا یک جویه سمت سجاد یا احمداباد  راهنمایی پارک ملت مشهد زندگی در جریانه هرروز وهرثانیه میاد تو ذهنم زندگی همچین جایی واقعا. آرزومه خونه لوکس زندگی لوکس ماشین لوکس کلا پول و...