2777
2789
عنوان

چرا خدا صدامو نمیشنوه؟؟؟

281 بازدید | 7 پست

من آدمی ام که یک شبه از عرش ب فرش رسیدم 

من آدمی ام که بهترین امکانات برام همیشه فراهم بوده 

دو تا ماشین داشتیم یکی مال من یکی همسرم.

میرفتیم خرید بدون نگاه کردن ب قیمت لباسا و وسایلا خرید میکردیم از بهترین برند و مغازه ها

میرفتیم هایپرمارکت سبدای خریدمون پر میشد از هرچیزی برمیداشتیم بدون نگاه کردن ب قیمتا

اگه هوس غذایی میکردم یا لباسی یا هرچی در دقیقه برام فراهم بود

فک نکنین کمک ب نیازمند نمیکردم…اتفاقا خیلی کمک میکردیم خیلی زیاد بسته معیشتی پول نقد لباس همه چی…

تا اینکه یه از خدا بی خبر کلاه شوهرمو برداشت و رفت 

الان وضعیت مالی مون ب جایی رسیده ک حتی توان خرید یه پراید ساده رو نداریم فقط همون خرج ماهانه زندگی مون اونم تازه متوسط خرج میکنیم نه بریز بپاشی نه مهمونی نه هیچی

دخترم چهار سالشه دیشب میگه مامان ما همیشه ازین ماشینا داشتیم ک سقفش باز میشد من خیلی دوس داشتم الان کجاس؟ چرا نداریم؟ چرا ماشین نداریم مث پرهام (پسر فامیل) باباش هرشب میبره دور دور چرا ما همش تو خونه ایم؟ ماشین سواری نمیکنیم چرا؟؟

من خودم هیچی جواب این بچه رو دیگه موندم چی بدم

حالم بده هررررچی از خدا میخوام کمکمون کنه هرروز یه دردسر جدید هرروز یه مشکل مالی جدید درست میشه تازگیا مریض هم شدم همش باید پول دوا درمون بدم و این دکتر اون دکتر برم

چرا خدا صدامو نمیشنوه؟؟؟؟چکار کنم ؟؟؟؟؟؟

خدایااا… گاهی نگاهی💔

منم تقریبا شبیه خودت 

خیلی موضوعات میتونه دخیل باشه توی این اتفاقا 

ممکنه کارما باشه، امتحان خدا باشه، نفرین کسی باشه، یا ممکنه دعا و طلسم باشه 

بعضی اوقات همگی اینا باهم اثر میکنن 

راه چاره صبوری و شکرگذاریه برای گذشته ای که داشتی و خدا هواتو داشته و برای حالت که خدا از همیشه بهت نزدیکتره 

منم تقریبا شبیه خودت  خیلی موضوعات میتونه دخیل باشه توی این اتفاقا  ممکنه کارما باشه، ام ...

میدونی وقتی از اول نداشته باشی خوب میگی نداشتم و تلاش میکنی واسه رسیدن

ولی وقتی داری و از دست میدی خیلی سخته خیلی زیاد

یه سری از اطرافیان که شاید یه روزی حسرت زندگیتو میخوردن الان بیان همش بهت تیکه بندازن ک مگه‌پول خرید ی ماشبنم‌ ندارین؟!! پس شوهرت صب تا شب کار میکنه چی میشه؟!!!

خدایااا… گاهی نگاهی💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونی وقتی از اول نداشته باشی خوب میگی نداشتم و تلاش میکنی واسه رسیدن ولی وقتی داری و از دست میدی ...

منم مثل خودت عزیزم یه زمانی همه چی داشتم، از همه بهترین بودم، توی فامیل خوشپوش ترین دختر من بودم، بهترین مارکای ارایشی و لباس، بهترین گوشی و لپتاپ، حالا همه چیمون نابود شد حتی خانوادم همه زدن جلو حالا هرکی منو میبینه با دلسوزی و ترحم واسم دعا میکنه 

کار دنیا همینه الان دیگه ناراحت نیستم خیلی ارتباطم با خدا خوب شده و از ته دلم راضی ام به رضای خودش مخصوصا اگر بخاطر قضاوت‌ها و اشتباهات و گناهان گذشته ای که داشتم راضی‌ترینم که همینجا دارم پس میدم

منم مثل خودت عزیزم یه زمانی همه چی داشتم، از همه بهترین بودم، توی فامیل خوشپوش ترین دختر من بودم، به ...

باورت میشه زمانی ک من ماشین خارجی دنده اتومات داشتم ب خدا زن داداشم حتی سوار همچین ماشینی نشده بود الان اون شب اومده خونمون میگه ما ماشینمون دنده اتوماته اینقدرررر راحتم یکسره اینور اونور میخوایم بریم مسافرت تازه .ب داداشت گفتم تازه  دارم طعم ماشین خوب داشتن رو میچشم چی بود اون ماشین بدرد نخورا

بعد یه چن دقیقه بعدش میگه ینی نمیتونین یه پارسی چیزی بگیرین لااقل؟!!!

حالم از ادما بهم میخوره ک اینقدررر بی وجدان شدن نمیگه یه لحظه با خودش ک اگه ما پولشو داشتیم بی وسیله میموندیم تا تو یهمون بگی

شمام متاهلی؟؟ 

خدایااا… گاهی نگاهی💔

سلام عزیزم من شمارو دعا میکنم اگر جواب منو بدید من وارفارین میخورم چون شما رو دیدم قبلا پیام دادید که وارفارین مصرف می‌کردید پیام دادم میخوام باردار شم خیلی می‌ترسم میخوام سوال بپرسم ببینم پروری میشه اصلا دکتر میگه نمیشه  من یک دنیا ممنونت میشم ۰۹۱۲۸۴۰۹۱۲۳ این شماره منه اگر براتون امکان داشت یک پیام  بدید من تماس میگیرم اگر نه همین جا جواب بدید خدا خیر بهتون بده