بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از داخل تابلوی داخل حالمون ی فرشته کوچولو اومد بیرون شبیه بچه بود ولی بال داشت
نگا بالا سرم کردم ی سر بریده کچل بالای سرم بود
هنوز یادم نرفته
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••. 📌 بازآاین درگه ما،درگه نومیدی نیست،🌿«یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبهکاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمیگردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!
من دختر خالم همیشه خیلی گریه میکرد و میترسید هنوز هم نمیتونست صحبت کنه انگاری چیزی می اومد جلو چشماشو اون می ترسید و موهاشو می کشید بعد بردن پیش دکتر فایده نداشت بعد یه دعانویس پیدا کردن بردن پیش اون گفت که کسی که خونه رو ازش خریدین زنش راضی نبوده حالا که مرده روحش این بچه رو اذیت میکنه جالب اینه که واقعاً زمانی که بابا بزرگ خونه رو گرفتند زن صاحبخونه راضی نبوده و بعدش هم تو تصادف میمیره
یا داخل خواب و بیداریم همیشه یه اقایی و میدیم که ی گل رز دستشه و از پنجرمون میکشه بالا
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••. 📌 بازآاین درگه ما،درگه نومیدی نیست،🌿«یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبهکاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمیگردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!