2777
2789
عنوان

طلاق و بچه هام

1049 بازدید | 51 پست

سلام دوستان کسانی که تاپیک های قبل منو خونده باشن در جریان زندگیم هستن الان 7 ماهه طلاق گرفتیم ولی به خاطر بچه هام توی خونه با شوهرم صیغه کردیم و زن گی میکنم اما دیگه خسته شدم از این وضعیت هم هر روز دعوا و مشاجره داریم هم هر دقه منو تهدید میکنه منم میخوام بچه هارو بسپارم به خودش و جمع کنم برم هرکسی به من میرسه میگه وقتی طلاقت داده اشتباه بزرگی میکنی موندی بچه ها بزرگ بشن اخلاق گند و ل اشی بازیش رو ببینن خودشون میان طرفت

واقعا نمیدونم چیکار کنم خیلی اعصابمو خورد میکنه کارهاش غیرقابل تحمل شده برام

تعداد رای : 33
نظرسنجی
برو
25
75%
بمون
8
24%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10211945/معجزه-ختمو-نذر-بهتر-ازین-رو-سراغ-ندارم-معجزه-حقیق ...

این چیا گلم انقدر ختم و نذر برداشتم اخلاقش رسما مثل سگه دو کلمه حرف عادی میزنیم همش بامن بحث میکنه خستم کرده تا حالاشم به خاطر بچه هامه که موندم

اولا حضانتش با پدرشونه دوما کجا برم بابام گفته اگر اومد تنها بیا مسئولیت بچه با باباشه

بچه هات دخترن یا پسر؟

شما چند سالتونه؟

من به عنوان یه بچه طلاق میگم که بدون بچه ها برو

دلت تنگ شد از زمان ملاقاتی که حقته استفاده کن

اولا طلاق همیشه بد نیست بین زندگی بد و بدتره .گاهی با دعوا بچه ها زیر چرخ داد و بیداد له میشن .دوما چرا نمیری جای دیگه با بچههات ،برای چی کنار همچی آدمی موندی اونم بازی جدید صیغه ؟سوم اینکه مبادا بچه ها رو بزاری له لورده بشن عمرشون خراب شه که یه روزی بیان پیش تو . واقعا با این دیدگاه همون مرد حقت هست . بابا به تو میگن مادر؟ بچای بیچاره که نتیجه زاد ولد دوتا پدر مادر مشکل دار چه گناهی کردن . اگر وضع مالی خوبی داری بچا بردار برو بی بچه هرگز . اگر وضع مالی خوبی نداره و نداری برو جایی کار کن بچات بردار برو . وایستادی چی رو درست کنی 

بچه هات دخترن یا پسر؟ شما چند سالتونه؟ من به عنوان یه بچه طلاق میگم که بدون بچه ها برو دلت تنگ شد ...

پسرم سه سالشه دخترم میخوام برم حداقل عصبی نشن همش بحث و دعوا داره بامن اونام خسته و عصبی میشن میگم برم حداقل کار کنم بتونم پول جمع کنم خونه بخرم یه زمانی اومدن پیشم جا داشته باشم واسه خودم بیارمشون

اولا طلاق همیشه بد نیست بین زندگی بد و بدتره .گاهی با دعوا بچه ها زیر چرخ داد و بیداد له میشن .دوما ...

بچه هام کوچیکن وضع مالی هم که هیچی ندارم میگم حداقل برم بتونم برم سرکار پول جمع کنم یکی دو سال دیگه بتونم بچه هابیارم پیش خودم جایی رو ندارم بچه ها ببرم 

چن سالشونه چرا دیگه صیغه ش شدی  حالا می اومد یه روسری سر میکردی ازونور میرفتی عشق و حال

اهل ل اشی بازی نیستم برم جایه دیگه عشق و حال کنم صیغه رو خوندیم که من راحت باشم توی خونه