2777
2789
عنوان

فطریه

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 21 پست
سلام عزیزم گندم رو من تاحالا نشنیدم 😐😐 ما نفری دو کیلو و نیم از برنجی ک خودت مصرف میکنی  مث ...

نه دیگه. میگن قوت غالب. برنج یا گندم یا کشمش خرما جو ذرت فرقی نداره. ایرانیا هم که نون زیاد میخورن قوت غالب‌ میشه نون که همون آرد گندمه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
حالا به نون شب که خدارو شکر محتاج نیستیم اما خب وضعمونم گل و بلبلم نیست

پس باید پرداخت کنید. فطریه ای هم که میدید فقط به فقیر و مسکین تعلق میگیره. کسی که حتی نون نداره بخوره و نمیتونه نیاز یک شبانه روز از زندگیشو برطرف کنه. 

و چه چیزی بهتر از این همدلی که تو این شرایط دست همنوع خودمون رو بگیریم؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه دیگه. میگن قوت غالب. برنج یا گندم یا کشمش خرما جو ذرت فرقی نداره. ایرانیا هم که نون زیاد میخورن ق ...

والا ما کلا خانوادگی فق بر پایه برنج میدیم فطریه رو

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
دوست عزیز من یه تاپیک دیدم ک شما نوشته بودید تنها مجرد فامیل هستید ازدواج کردید؟

نه عزیزم

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

سلام گلم

امروز ختم تموم میشه صدقه یادتون نره به تاپیکام دسترسی ندارم هرچی هم تاپیک میزنم و صداتون میکنم نمیشه

امیدوارم پیامم رو ببینید

و خدایی که بشدت کافیست......
سلام گلم امروز ختم تموم میشه صدقه یادتون نره به تاپیکام دسترسی ندارم هرچی هم تاپیک میزنم و صداتون م ...

خدا خیر دو دنیا نصیبتون کنه. ان شاالله هرچی از خدا میخواید بهترینش رو نصیبتون کنه. بله یادم بود صدقه دادم. ممنونم عزیزم.