2777
2789
عنوان

مهمون دارم، شام و نهار چی بذارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 24 پست

چون فردا هم خونتونن دو مدل امشب درست نکن چون انقدر میمونه ک کلافه میخوای بشی کجا بزاری

قورمه امشب 

فردا ناهار کتلت یا ته چین 

شام زرشک پلو

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اگه فامیل میتونی یه وعده فردا شب و شامی کباب یا الویه لازانیا یا تو این سبک بزاری اگه هم که رسمی تر ...

فردا شب اره 

بیشتر مشکلم امشب و نهار فرداست

امشب قورمه سبزی و ته چین. نهار فردا مرغ. فردا شبم شامی یا همچین چیزی

مهربان باشیم   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شام امشب کباب با نون بذارم مثلا؟ آخه کباب کوبیده بخوام بخرم از بیرون، یکم گرون در میاد. خودمم بلد ن ...

همونایی که خودت نوشتی خوبن.

بخوای فقط کباب بدی باید حداقل نفری چهار پنج سیخ بگیری..‌. هزینش زیاد میشه. به جاش خودت برنج و خورش درست کن. از بیرونم نفری دو تا کوبیده کوچیک بگیر.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چون فردا هم خونتونن دو مدل امشب درست نکن چون انقدر میمونه ک کلافه میخوای بشی کجا بزاری قورمه امشب&n ...

راست میگی یخچالمم کوچیکه دست و پا نداره

مهربان باشیم   

سلام 

به نظرم پلو درست کنید بهتره چون رسمی و مجلسی هست غذای نونی برای مهمانی که از راه دور میاد به نظرم خوب نیست درکنار خورشت و پلو سوپ هم درست کنید در کنارش سالاد کلم یا اندونزی و یا پیراشکی گوشت😋که خیلی خوشمزه است و پای ثابت  همه سفره ها نیست درست کنید

فردا شب اره  بیشتر مشکلم امشب و نهار فرداست امشب قورمه سبزی و ته چین. نهار فردا مرغ. فردا شبم ...

منوت  از نظر من عالیه البته از نظر من چون تعداد زیاد نیست اگه شرایطشو داری همون مرغ رو تو مواد بخوابون برا نهار ظهر جوجه بده با برنج که دو وعده خورشتی نباشه

راست میگی یخچالمم کوچیکه دست و پا نداره

اره عزیزم قورمه سبزی ب تنهایی غذای مجلسی سیر کننده تفریبا همه ام دوسش دارن امشب همینو بزار ته چین لازم نیست درضمن شما زیاد نباید خسته بشی چهرت سرحال باشه مهمون خوش بگذره بهش

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اره عزیزم قورمه سبزی ب تنهایی غذای مجلسی سیر کننده تفریبا همه ام دوسش دارن امشب همینو بزار ته چین لا ...

درسته. تازه هنوز سر کارم. ساعت 2 باید برسم خونه کارام شروع کنم

مهربان باشیم   
درسته. تازه هنوز سر کارم. ساعت 2 باید برسم خونه کارام شروع کنم

اوه پس از الان خسته نباشی

منوت  از نظر من عالیه البته از نظر من چون تعداد زیاد نیست اگه شرایطشو داری همون مرغ رو تو مواد ...

مرسی از پیشنهادت. شاید همین کار کردم. نهار فردا رو رفتیم بیرون مرغ کباب کنیم. برنجم بذارم.

مهربان باشیم