2777
2789
عنوان

هفته36ام بندناف پیچیده دور گردن بچم

781 بازدید | 71 پست

سلام خانوما توروخدا هرکی اطلاعاتی داره دراختیارم بزاره بچم 36هفته و4روزشه دو دور بندناف پیچیده دور گردنش دارم دیوونه میشم از ترس دکتر ها میگن باید مواظب حرکات جنین باشی هروقت حرکت نکرد بری دکتر اخه اگه حرکت نکنه وخفه شه چی ؟میگن میاز به سزارین نداری طبیعی میتونی بیاریش 23روز مونده تا زایمانم هرروز باید برم صدای قلبشو بشنوم خیلی میترسم چیکار کنم بند ناف خفش نکنه اینا درست جواب نمیدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته..

توکل به خدا کن.

هرروز صدقش بیرون بده

طبیعی فکر نکنم اگر بند ناف پیچیده باشه دور گردن

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی

ببین طبیعی واست ضرره دختر !

وقتی بند ناف دور سرش پیچیده ممکنه حین طبیعی بچه یه طوری بشه

برو سزارین تا خدایی نکرده بچه چیزیش نشه همیشه کسایی که بندناف دورشون پیچیدس سزارین میشن

همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته گاهی اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

منم از هفته ۳۶ دو دور بند ناف پیچید گردن بچم،همش مواظب بودم و مرتب ان اس تی میرفتم ،ولی دکترم گفت طبیعی یکم خطر داره هفته ۳۹ سزارین کردم ولی بند ناف تا آخر مشکلی بوجود نیاورد استرس نداشته باش ،طبیعی هم میشه زایمان کرد ولی سزارین برای این شرایط مطمئن تره

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞