2777
2789
عنوان

همه چی تو یخچالمون کپک میزنه

864 بازدید | 43 پست

خانوما نمیدونم چرا همههه چی تو یخچالمون کپک میزنه ماست گرفتم تازه الان میبینم کپک زده ،خرما  گرفتم همراه مامانم اینا اونا چندتا گرفتن سالمه برا ما همین یکیش کف کرده خراب شده قبلا هم این مشکل داشتم ولی یادم نمیاد چیا بود ، اخه مگه ماست هم کپک میزنه؟ماستی که تازه چندروزه خریدی

دمای یخچال هم ۳ بود رو ۲ گذاشته بودم دوهفته پیش

بنظر شما علتش چی میتونه باشه ؟

دماش کمه احتمالا درجه تون خرابه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خب ماست که به راحتی کپک می‌زنه،چرا تعجب کردی، قاشقت تمیز نباشه خیلی راحت کپک میزنه

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
منم میوه هام توی جامیوه ای به سرعت کپک میزنه

بذارشون تو کیسه پارچه ای

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
نه اصلا هیچوقت همچین کاری نمیکنم

یخچالو خالی کن کلاااا تمیز کن،پشتشم ببین و زیرش ،ببین کپک جای دیگه نیست،بعدش ک پاک کردی درجشو تنظیم کن 

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱