2777
2789
عنوان

اگ میخای بری مشهد ولی پول نداری بیا ببین

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 59 پست
یادت هستم و برات دعا میکنم  انشاالله ک قسمت خودت بشه

مرسی عزیزم من دنبال یه شغلی هستم که تقریبا رسیدن بهش برام احتمالش از ده درصد هم کمتره

خدایا سایه مادر عزیزمو بالاسرم نگه دار   آمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ههههههه ن متاسفانه

ما کلا یه دفه قسمت شده برم حدود پونزده سال پیش بود 

ولی اگه قسمت شه برم خب با کاروان میرم خودشون استراحتگاه دارن از این خونه ها که اجاره کردن 

پول هتل نداریم

اگه هم داشتم میدادم در راه امام خرج کنم که چند برابرش خدا بهم بده☺️

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

آدرس و شماره تلفن حسینه اصفهانی ها رو میدی عزیز

تو خیابون اندرزگو هست فکر کنم کوچه 18 بازار سرشور 

05132259833

05132259834

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
مرسی عزیزم من دنبال یه شغلی هستم که تقریبا رسیدن بهش برام احتمالش از ده درصد هم کمتره

از ناامیدی و احتمالات کم حرف نزن 

اگر چیزی ب صلاحت باشه حتمن میشه منتها زمان میبره و اگ ب صلاحت نباشه تو خودتو اذیتم ک بکنی نمیشه 

خدا صلاح ما رو از خودمون بهتر میدونه 

به خودش توکل کن و ازخودش بخاه 

منم برات چشم حتـــــــــــــــمن دعا میکنم ک خواستت با صلاح خدا یکی بشه 

بچه ها هرکی میتونه خوابم تعبیر کنه.چن روز پیش خواب دیدم رفتم ی هتل مشهد.ی جای ک چن سال پیش ماه عسل رفتم.مثلا شش سال پیش.دوباره رفتم همون هتل همون اتاق.ی طاقه پارچه دیدم زیر تخت.تا خرید خودم تو شش سال پیش بوده هنوز همون پارچه زیر تخته.برام جالب بود تو این چن سال هیچکس ذست ب اتاق نزده بود.بعد خیلی خوشحال بودم بعد چن سال ب اون طاقه پارچه رسیدم ک خبر نداشتم اونجاست.از قضا ی مار هم تو اون اتاق دیدم میچرخه.شوهرم میگفت احتمالا نذری داشتی ادا نکردی.ولی من اصلا یادم نمیاد نذر داشته باشم.شاید نذر خوشبختی خودم بوده ک واقعا خوشبختم نشدم.بنظرتون نذره یا چیز دیگه؟