2777
2789
اون که برا همه صدق نمیکند عزیزم،😐براساس یه فیلم که خیلی چیزا رو میگه خیلی چیزا رو نمیگه نمیشع قضاوت ...

البته شبی که ماه کامل شد تقریبا ده درصد از ترسناک بودن و فجایع واقعی رو نشون ندادن حتی،

اونا جریانشون فرق میکنه به بلوچا نسبت ندیم بهتره اونا حتی بلوچ ها رو هم میکشتن جریانشون متفاوت و صدبرابر ترسناک تر بود 

اون که برا همه صدق نمیکند عزیزم،😐براساس یه فیلم که خیلی چیزا رو میگه خیلی چیزا رو نمیگه نمیشع قضاوت ...

تو همو فیلمم شوهر فائزه اوایل خیلی فائزه رو میخواست

کلا بز اساس فیلم نمیشه قصاوت کرد ولی بشدت متعصبن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یکی میاد میگه عزیزم همه جا خوب و بد داره

مگه اینطور نیس؟؟

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl

من خودم باهاشوم بزرگ شدم و زندگی کردم شاید از هر ده تا با 2تا بتونی کنار بیای اگه خیلی فاصله دارید ازدواج کردنتون به شدت اشتباهه

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
من تاحالا نه شهرشون رفتم نه از نزدیک دیدمشون ولی میترسم کلا ازشون نمیدونم چرا😑😂

چون از بسک ازشون ویسموت بد گفتن والا من که از نزدیک‌‌دیدمشون با اون چیزی که برامون تعریف کردن زمین تا آسمون فرق دارن

مازندران

این ازون حرفا بودا 

مگه مازندران بلوچ داره 

من خودم مازندرانیم 

همشون برای استان سیستان و بلوچستان هستن حالا اگه کسی مهاجرت کرده فرق میکنه ولی مازندران بلوچ‌نداره 

شهرهای چسبیده به گرگان زابلی ها زیادن که در گذشته بخاطر خشکسالی مهاجرت کردن و‌موندگار شدن که زابلی ها هم بلوچ نیستن فارسن 

خودتون بلوچ نیستین؟زابلی هستین؟یا کلا برای استان دیگه ای هستین

کلا بلوچ باهم فرق میکن همه جا آدما باهم فرق میکنن بلوچ خیلی آدمای خوب ومهربان ومهمان نواز هست از روی یک فیلم قضاوت نکنید

خب سیستان خیلی جا داره زاهدان ، زابل، و....

عزبزم درسته سیستان و بلوچستانه یه استانه ولی اکثریت بلوچا واسه بلوچستانن و اهل تسنن سیستان 99 درصد فارسن یا بلوچایی که هستن شیعه ان خیلی کم قومیت بلوچ ساکن سیستانن

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛