2777
2789
بهتره با خودشون ازدواج کنن  کلا در مورد اکثر قومیتها این مسئله صادقه واسه بعضی قومها بیشتر از ...

کلا خانواده بلوچا دوست دارن دختری که میگیرن از قوم بلوچ خودشون باشه و راضی نیستن دختر از قوم غریب وارد فامیلشون بشه این برا بیشتر بلوچا صدق میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما بنا به دلایل کاری داریم چابهار زندگی میکنیم،

خیلی آدم های خوبین همه آدم های خوبین،

ولی شنیدی هرکسی باید با هم فرهنگ خودش ازدواج کنه ،

در مورد قوم بلوچ این صد برابر صدق میکنه،

بازم میگم بلوچ ها آدمای بسیار خوبین،چشم پاک ،اکثرا وضع مالی ها عالی،

ولی فرهنگشون از زمین تا آسمون با بقیه فرق میکنه،

فیلم شبی که ماه کامل شد

اون که برا همه صدق نمیکند عزیزم،😐براساس یه فیلم که خیلی چیزا رو میگه خیلی چیزا رو نمیگه نمیشع قضاوت کرد یه کلیپ دیدم مشخص شده بود تو شبی که ماه کامل شد خیلی چیزا رو نگفته بودن و فقط میخواستن فیلم رو ترسناک و جذاب نشون بدن وگرنه این طوری که اونا نشون دادن نبود،😑

من سیستانی ام توی استان ما بلوچ زیاد هستن و اینک خوب و بد دارن حقیقا اونایی ک من میشناسم و دوستم باهاشون خوبن ولی با خودشون بهتر مچ میشن تا قومای دیگ چون تعصبی ان و رو خیلی چیزا تاکید فراوان دارن و اینک چند همسری رو بد نمیدونن واکثرا دو یا سه زن دارن البته تعداد کسایی تک همسر دارن هم زیاد هست ولی من کلی گفتم...

موفق باشی

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦