2777
2789
عنوان

وقتی خستته یعنی مادر بدی هسی

227 بازدید | 18 پست

سلام مامانها خوبید.... میدونید چیه من یه ماه و نیمه زایمان کردم.. از ماه اخر بارداریم ازنظر روحی بهم ریختم الانمدکه بچم بدنیا اومده خیلی درد داشتم دلم میخواست بعدزایمانم حداقل یکم شوهرم بدنمو ماساژ بده در حد یه ربع فقط یبار هی انداخت امشب فرداشب.... دیگهذهم نمیگم بهش چون دیگه ارزشی نداره... تو کل هفته گذشته تا الان من پنج ساعت کلش خوابیدم دیشب به شوهرم میگم خستمه بایه لحنی بهم میگه دو خسته ای استراحت کن بچمو بغل کزده میگه مامانت ازت خسته شده دیگه نمیتونه... یعنی من نمیتونم خستم بشه.. یعنی بگم خشتمه یعنی از بچم خسته شدم... 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

عزیزم خستگی طببعی هست ومسلما هر ادمی با شب نخوابیدن وبچه داری خسته میشه حرف شوهرت واست مهم نباشه اونم خوب منظورت میفهمه میخواد احساساتت درگیر کنه تا کاری بهش ندی

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربات که نیستی عزیزم .انسانی و خسته شدن عادیه. بیخوابی هم بدون شک این روزا زیاد کشیدی. شوهرت وظیفشه بچه رو نگه داره .اصلا به این چیزا فکر نکن.بچه رو بده نگه داره شما یه کم بخواب

نه فقط یعنی یه ادم هستی نه یه ربات

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
کاش خدا این مردارم باردار میکرد تا میفهمیدن یکم شعورشون میرسید 

ایندحرفتو صد درصد قبول دارم

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
ربات که نیستی عزیزم .انسانی و خسته شدن عادیه. بیخوابی هم بدون شک این روزا زیاد کشیدی. شوهرت وظیفشه ب ...

کاش میشد

کاش من فقط میتونستم برم خونه و بغلش کنم دوازده روزه زایمان کردم فشارم خیلی بالاست و تو سی سی یو بستر ...

عزیزم ان شاءالله زودتر خوب بشی بری خونه بغل بگیریش💓

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
کاش من فقط میتونستم برم خونه و بغلش کنم دوازده روزه زایمان کردم فشارم خیلی بالاست و تو سی سی یو بستر ...

اخی عزیزم الهی زودتر خوب بشی... 

عزیزم این حسا بعد زایمان طبیعیه و یکم آدم حساس میشه.بعد یه مدت بدنت عادت میکنه با ناخوابی و بهتر میشی .بخصوص دوماه سه ماهگی دیگه بچه هم تقریباخوابش تنظیم میشه.بنظرم با همسرت صحبت کن و بهش توضیح بده که زنا بعد زایمان یه کم حساس و زودرنج میشن بگو بیشتر هوامو داشته باش و حرف دلتو بزن بهش . شاید واقعا یادش رفته تو ازش خواستی ماساژش بده.هیچ وقت حرف دلتو نذار بمونه که بعد بشه کینه.با مشاور درمانگاه تونم در تماس باش .صحبت های اونا خیلی کمکت میکنه.

بعد به دنیا اومدن بچه بعضی مردا اینجور رفتارا از خودشون نشون میدن که چون افسردگی بعد زایمان میاد سراغ اونا یا هم بخاطر ترس از مسئولیت بچه. که به مرور زمان درست میشه اصلا به خودت اینطور نگو وگرنه خودت افسردگی میگیری انتظار ازش نداشته باش ولی با زبون خوب ازش کمک هم بخوا خودت همه چیرو به گردن نگیر. کلا بگم که سخته ولی سخت نگیر