2777
2789
عنوان

سه ماهه با شوهرم ارتباط ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم برگردخونت قشنگ اول ببین خونه ماشین اینا هنوز به اسم خودشه یا تو این سه ماه آینده نگری کرده زده به اسم کس دیگه ،بعد  درخواست مهریه بده و برگه درخواست که واسش اومد بگو طلاق نمی‌خوام مهرمو می‌خوام که عندالمطالبه است ، بعد از مهریه ات پول بابات رو بده و تو خونت هم بشین ،اونموقع است که تکلیفت مشخص میشه .بازم خودت فکر کن چون ما نمیدونیم مبلغ کل اختلاف چقدره بازم اگه به اندازه مبلغ مهریه باشه ارزش نداره اینکارچون واسه خودت چیزی نمی‌مونه اما اگر یخورده از مهریه است روش فکر کن و بهمون اندازه درخواست کن .

جدا از اون مشکلات به درد هم نمیخوردیم

خب این بحثش چیز دیگه س

یکی دو جلسه مشاوره برین بلکه خدا کمک کرد و این زندگیو درستش کردین   بهرحال ازدواج الان خیلی کم شده تا میتونی همینو درستش کن 

اگرم میخوای جدا شی   خب برگرد تو خونه ت تا اون طلاقت بده

بنظرم برگردخونت قشنگ اول ببین خونه ماشین اینا هنوز به اسم خودشه یا تو این سه ماه آینده نگری کرده زده ...

ببخشید اینو میگم

نظر شما خیلی بده اصلا زندگی خراب کنه

چرا حرفهای بهتر نمیزنید که زندگی شون از هم نپاشه

ببخشید اینو میگم نظر شما خیلی بده اصلا زندگی خراب کنه چرا حرفهای بهتر نمیزنید که زندگی شون از هم ن ...

باز خوبه که 

طرف تا تاپیک میزنه اختلاف دارم 

یه عده میان میگن طلاق....

خودتو خلاص کن 

مستقل شو...

اصلا اینجا همه یه پا روانشناس و مشاور خانواده ان....

من معمولا نمیرن تاپیک های اینجوری 

برم هم نظر کارشناسی نمیدم 

درد و دل گوش میدم تا طرف اروم شه...

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"
ببخشید اینو میگم نظر شما خیلی بده اصلا زندگی خراب کنه چرا حرفهای بهتر نمیزنید که زندگی شون از هم ن ...

خواهش میکنم ،فقط خواستم استاتر برگرده خونش تا زندگی کنه چون تو قهر هم زندگی ای نیست و هم باباش به پولش برسه تا این آتیش بخوابه وگرنه قصدم درست کردن زندگی بود نه خرابش که متاسفانه بعضی مردا مهریه رو مساوی با درخواست طلاق میدونن که خیلی اشتباهه وباعث این افکار ما خانوما شده که گرفتن حق ینی خراب شدن زندگی ، اما استاتر اگر می‌دونه باعث آسیب به زندگیش میشه اینکارو نکنه وگرنه قصدمن درست کردن اوضاع بودمنظورم این بود از حق و پول خودش بپردازه تا درست بشه ،ان شاالله که درست بشه ، اصلا اگر خودش طلا داره هم می‌تونه همین کارو کنه واز طرف خودش بده به یکیشون تا اوضاع درست بشه چون مادیات ارزش بهم خوردن زندگی نداره 

باز خوبه که  طرف تا تاپیک میزنه اختلاف دارم  یه عده میان میگن طلاق.... خودتو خلاص کن&nb ...

ممنون از نظرت ، منم بالا توضیح دادم که نظرم پرداخت اختلاف از طرف خودش بود تا اختلاف از بین بره و به طلاق نرسه و برن سر زندگیشون ، منم مثل شما تو این تاپیکا کم نظر میدم چون از خراب شدن زندگی توسط نظرم میترسم واقعا آنقدر زندگی پس از زندگی دیدم میان میگن یادته فلان تاپیک چی نوشتی خیلی میترسم 🤕😅

خواهش میکنم ،فقط خواستم استاتر برگرده خونش تا زندگی کنه چون تو قهر هم زندگی ای نیست و هم باباش به پو ...

میدونید اصلا مطرح کردن مهریه برای مرد مثل زهر مار میمونه 

خب معلومه مهریه با طلاق فرق میکنه و قرار نیست زن هر وقت دلش خواست بدون حساب کتاب مطالبه کنه خب مگه مرد چی گناهی کرده نفقه باید بده خرج زندگی رو باید تامین کنه خانه باید داشته باشه ماشین باید داشته باشه طلا باید بخره همه این چیزا برا مرده اونوقت دختر خان یه شبه بیاد دارو ندار پسره بد بخت رو ارث باباش گفته ببره مگه عادلانس

خواهش میکنم ،فقط خواستم استاتر برگرده خونش تا زندگی کنه چون تو قهر هم زندگی ای نیست و هم باباش به پو ...

اصلا اختلاف مالیی پدر خانم و داماد ربطی به اون خانم بیچاره نداره و تازه مهریه رو باید کی بده معلومه شوهرش بازم کی ضرر کرده خود همین خانم چون پشتوانه زندگیشو داره از بین میبره

و نباید از مهریش پرداخت کنه بزاره خودشون بین شون اخطلافشون رو حل کنه