2777
2789
عنوان

دوستان ی سوال زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 23 پست
ان شاالله که بارداری و اصلا پریود نشی اگه دوره ات ۲۷ روزه ست دو فروردین پریود شده باشی فکر کنم باید ...

بچه دارم بابا خخخ خداکنه نشم یکی بسه بی بی چک دیروز منفی بود ولی بی بی چکش خوب نبود مارکش حالاتافرداشب صبرکنم بازم

رنگ ولایتhaircolorist

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه سه روز جلومیفتم۲۷روزه میشه دیگ

اگه ۲۷ روزس یعنی باید سیم میشدی ولی معمولا با تغییر فصل ممکنه یه چند روزی عقب بیفته.

پ.ن: اینایی که میگن مهم نیست و آمارش رو ندارن همیشه پد دارن؟! یا یهو مثلا تو خیابون میبینن عه!! لباساشون به فنا رفت؟🤔

شایدم مرد هستن و اصلا نمیدونن قضیه چیه؟😐😐😐😐

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اگه ۲۷ روزس یعنی باید سیم میشدی ولی معمولا با تغییر فصل ممکنه یه چند روزی عقب بیفته. پ.ن: اینایی ...

دقیقا خیلیا براشون مهم نیس من خیلی برام مهمه جلوترخودمومیپوشونم ب قول شماب فنانرم  اره تاسه دوره قلبلموحساب کردم ۲۷روزه بوده پریودیام اخه میدونی چیه   چش و چالم پف کرده نابود هرکی میبنه میگ شاید بارداب تغییرکردی میگم نبابا همش دعامیکنم بشم تافرداشب بازم صبرکنم اخه من توعمرم شایددوبازتاخیرداشتم

رنگ ولایتhaircolorist
اگه ۲۷ روزس یعنی باید سیم میشدی ولی معمولا با تغییر فصل ممکنه یه چند روزی عقب بیفته. پ.ن: اینایی ...

بی بسچک دیروز ک منفی بود ممکنه باشم و بی بی نشون نده تابعدوقتم؟؟

رنگ ولایتhaircolorist
دقیقا خیلیا براشون مهم نیس من خیلی برام مهمه جلوترخودمومیپوشونم ب قول شماب فنانرم  اره تاسه دور ...

اگه درست پیشگیری کردی که خیالت راحت باشه. استرسم باعث میشه عقب بیفته. بهش فکر نکن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اگه درست پیشگیری کردی که خیالت راحت باشه. استرسم باعث میشه عقب بیفته. بهش فکر نکن.

بچه نمیخاییم یکی دارم مطمعن بودم ک باچندبارنشدم یساله پیشگیری ندارم یبارم داشتم یکی دوباراین ماه همون استرس دارم اخه یساله نشدم

رنگ ولایتhaircolorist
 بچه نمیخاییم یکی دارم مطمعن بودم ک باچندبارنشدم یساله پیشگیری ندارم یبارم داشتم یکی دوباراین م ...

فردا ناشتا یه بی بی چک دیگه بزن.