باربی72 مدیر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 10634 عنوان دوستان ی سوال زنانه | مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 23 پست من شب سوم فروردین پریود شدم اسفند خب ۲۹ روزهحالا این ماه ک سی و یک روزه وقت پریودیم چندم میشه کلاقاطی کردم رنگ ولایتhaircolorist 1402/01/31 | 04:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باربی72 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 10634 ان شاالله که بارداری و اصلا پریود نشی اگه دوره ات ۲۷ روزه ست دو فروردین پریود شده باشی فکر کنم باید ... بچه دارم بابا خخخ خداکنه نشم یکی بسه بی بی چک دیروز منفی بود ولی بی بی چکش خوب نبود مارکش حالاتافرداشب صبرکنم بازم رنگ ولایتhaircolorist
sepid_79 عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 150 بچه دارم بابا خخخ خداکنه نشم یکی بسه بی بی چک دیروز منفی بود ولی بی بی چکش خوب نبود مارکش حالاتافردا ... 🤣فکر کردم منتظر نینی هستی🤭🤣
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 22520 من همیشه سه روز جلومیفتم۲۷روزه میشه دیگ اگه ۲۷ روزس یعنی باید سیم میشدی ولی معمولا با تغییر فصل ممکنه یه چند روزی عقب بیفته.پ.ن: اینایی که میگن مهم نیست و آمارش رو ندارن همیشه پد دارن؟! یا یهو مثلا تو خیابون میبینن عه!! لباساشون به فنا رفت؟🤔شایدم مرد هستن و اصلا نمیدونن قضیه چیه؟😐😐😐😐 فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
باربی72 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 10634 اگه ۲۷ روزس یعنی باید سیم میشدی ولی معمولا با تغییر فصل ممکنه یه چند روزی عقب بیفته. پ.ن: اینایی ... دقیقا خیلیا براشون مهم نیس من خیلی برام مهمه جلوترخودمومیپوشونم ب قول شماب فنانرم اره تاسه دوره قلبلموحساب کردم ۲۷روزه بوده پریودیام اخه میدونی چیه چش و چالم پف کرده نابود هرکی میبنه میگ شاید بارداب تغییرکردی میگم نبابا همش دعامیکنم بشم تافرداشب بازم صبرکنم اخه من توعمرم شایددوبازتاخیرداشتم رنگ ولایتhaircolorist
باربی72 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 10634 اگه ۲۷ روزس یعنی باید سیم میشدی ولی معمولا با تغییر فصل ممکنه یه چند روزی عقب بیفته. پ.ن: اینایی ... بی بسچک دیروز ک منفی بود ممکنه باشم و بی بی نشون نده تابعدوقتم؟؟ رنگ ولایتhaircolorist
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 22520 دقیقا خیلیا براشون مهم نیس من خیلی برام مهمه جلوترخودمومیپوشونم ب قول شماب فنانرم اره تاسه دور ... اگه درست پیشگیری کردی که خیالت راحت باشه. استرسم باعث میشه عقب بیفته. بهش فکر نکن. فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
باربی72 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 10634 اگه درست پیشگیری کردی که خیالت راحت باشه. استرسم باعث میشه عقب بیفته. بهش فکر نکن. بچه نمیخاییم یکی دارم مطمعن بودم ک باچندبارنشدم یساله پیشگیری ندارم یبارم داشتم یکی دوباراین ماه همون استرس دارم اخه یساله نشدم رنگ ولایتhaircolorist
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 22520 بچه نمیخاییم یکی دارم مطمعن بودم ک باچندبارنشدم یساله پیشگیری ندارم یبارم داشتم یکی دوباراین م ... فردا ناشتا یه بی بی چک دیگه بزن. فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
باربی72 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 10634 فردا ناشتا یه بی بی چک دیگه بزن. پس فردابزنم باخیال راحت صبح بزنم این یکیو غروب زده بودم توکل ب خدامرسی عزیزممممم🧡🧡🧡 رنگ ولایتhaircolorist