2777
2789

خودش خوب میشه 

سعی کن همه چیزو بو کنی 

دماغت شستو شو بدی قطره دماغ بزنی 

من کرونا گرفته بودم تا ۶ماه اینجور بودم بعد شیش ماه یه چن ماهی ام کلا همه بو هارو یه جور حس میکردم بوی لجن و پلاستیک سوخته بعد کم کم خودش برگشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش خوب میشه  سعی کن همه چیزو بو کنی  دماغت شستو شو بدی قطره دماغ بزنی  من کرونا ...

منم تا یک سال همه غذا ها مزه لجن میداد الان بهتر شدم ولی گاهی یهو بویاییم کلا یه چند ساعتی میره دوباره برمیگرده و مزه صد درصدی غذارو نمفهمم هنوزم خیلی کم شده درصد فهمیدن مزه غذاها حتی بعضی بوها هنوزم شیرکاکائو بو و مزه بد داره برا شما هم اینطوری هست ؟

منم تا یک سال همه غذا ها مزه لجن میداد الان بهتر شدم ولی گاهی یهو بویاییم کلا یه چند ساعتی میره دوبا ...

من حس میکنم ضعیف شده حس بویایم زیاد بود حس نمیکنم ولی خب ن بشدت اون موقع ها ک اصلا حس نمی‌کردم گاهی وقتا یه سری چیزا باز برام بو بد داره 

دقیقا همین الان ب خاطر سرفه های شدید خشک از خواب بیدار شدم گفتم برم نگاه کنم تو اینترنت ببینم چی خوبه ک تاپیک شما رو دیدم سرفه هام قطع نمیشه چیکار کنم نفسمم ب زور بالا میاد

خدا ❤ من است.