2777
2789
عنوان

ابله مرغان

6164 بازدید | 34 پست

بچه ها خواهر کوچیکم ۲ روزه مبتلا شده خیلی شدیده کل بدن و صورتش جوش های قرمز بزرگ و بعضیاش عفونتیه شب اولش کلا تب داشت و بدن درد اما امروز خیلی وحشتناک جوش زده دکتر رفته بهش دو تا قرص و یدونه کرم داده اما با اینکه کرم واسش زدم الان میگه خیلی شدید خارش داره 

خواستم تجربه ی شمارو بدونم و اینکه چقدر طول میکشه؟

چ چیزی واسه اینکه خارشش قطع بشه خوبه

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت هیدروکسی زین برای خارش عالیه به دکتر بگیدبهش بدید

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
۱۰ روز

دکتر بهش گفته تا دوشنبه خوب میشه و میتونه بره مدرسه یعنی نمیشه بره؟

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋
میگن با پر بخارونی مشکلی نی. تا ۷ روز زمان میبره

با دست نمیشه اروم بخارونم؟

راستش من مادرم برام حنا میزد میرفتم حموم برای کاهش خارش و دردش حنارو درست میکرد میزد ب پوستم بعد پنج دقیقه میشست در حد چند ساعتی اروم میشدم بعدش هم کمپرس یخ میزاشت رو پوستم  اب عدس پخته شده هم داد بهم باتوجه ب تجربیات قدیمی ها بیشتر ریخت بیرون تاول ها برای اینک تو اینده دچار زونای شدید کشنده نشیم دبگ همین قد بلد بودم

خدا♥️
شربت هیدروکسی زین برای خارش عالیه به دکتر بگیدبهش بدید

بدون نسخه نمیتونه بگیره؟