2777
2789

امروز پرسینگ زدم با انژیوکت بدون بی حسی .الان یکی از گوشام پشتش باد کرده گوشواره ها رو در اوردم عوض کنم ینی خون اومدنا تمام رو لباسمم ریخت🗿 انگاری اونی ک باد کرده کج زده سوراخو با زور تونستم گوشواره رو بندازم توش ،عر زدم سرش مث سگگگ خلاصه رو غضروف گوشتون خاستید پرسینگ بزنید حواستون باشه من همچنان در حال درد کشیدنم...😂🤍

خیلی زود گوشواره رو درآوردی باید چند روز صبر میکردی پماد استریل چشمی میزدی و گوشواره هارو میچرخوندی

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زود گوشواره رو درآوردی باید چند روز صبر میکردی پماد استریل چشمی میزدی و گوشواره هارو میچرخوندی

اصلا نمیشد دست زد بهش گوشواره هارم برای اینکه یکم ناجور بود اذیت میکرد دراوردم عوض کنم فعلا  پماد زدم بهش تا ببینیم چی میشه

میخایی سوراخ گوشت بسته نشه بذار گوشواره بمونه با پماد چشمی روزی چهار بزن بهش خیلی درد داری مسکن و چرک خشک کن بخور 

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
اها با انژیوکت بزن بگو لیدوکایینم حتما بزنه یکم راحت باشی😂 با دستگاه درصد اینکه عفونت کنه بیشتره

خیلی میترسم اصلا جرئت نمیکنم برم. 

حالا من میخواستم برم با سوزن سوراخ کنم😐

https://abzarek.ir/service-p/msg/2277698

تتراساکلین بزن.. نزار عفونت کنه... گوشواره رو نندازی سوراخش بسته میشه

عفونت کنه چی میشه

از کجا میفهمی عفونت داره سوراخ گوش

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!