2777
2789

دندون سمت چپم همون آخری که پایینه عقله بعد خیلی درد میکنه نه خراب نه هیچی دکتر هم دید ولی الان داره درد میکنه دیونه شدم از دردش 😔میزنه به چشام لپم فکم گردنم از چیه آخه دکتر گفت سالمه؟؟ دندون عقل بالامو کشیدم چون خیلی نزدیک لپ بود گفت شاید از اون باشه چون اون کلن اضافه‌ بود باید می کشید حالا گفت اگ درد کرد بیا همون پایین هم بکشم حالا اگ بکشه عکس رو نگاه کنین فقط یدونه دندون میمونه نمیتونم با اینور غذا بخورم؟ چیکار کنم 😔دردش اذیتم میکنه 

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز نمیشه وگرنه خانم دکتر جواب میداد

تروخدا باز شد ببین خواهش میکنم 

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤
ببین دختر خوب چرا بکشی خب برو درست‌کن

ینی چی چیشو خب درد میکنه 

مشکل از فکت نی؟برا منم همین شد هی دندون کشیدم دیدم از فکمه. بزن تق تق فک تو نت

این چیه دیگ؟ 🚶🏼‍♀️💔

مشکل از فکت نی؟برا منم همین شد هی دندون کشیدم دیدم از فکمه. بزن تق تق فک تو نت

همون جای دندونم زیرش درد میکنه 

ینی چی چیشو خب درد میکنه 

ببین باید بری دندوونتو  بررسی کنه.اگه  درد از پایینی  باشه نمی‌کشه درست میشه احتمالا باید پر شه

یک عدد دانشجوی  دندون👩😚.که درپی آرزوهاشه.دندون های خودرا  به من بسپارید😁👀
ببین باید بری دندوونتو  بررسی کنه.اگه  درد از پایینی  باشه نمی‌کشه درست میشه احتمالا ...

🫠💔دارم از درد میمیرم خیلی درد میکنه