2777
2789

طلا آب شده فک کنم بهتر باشه.. البته اگه با سه تومن بشه خرید 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا میرفتم جاهایی ک طلا بدون اجرت دارن و ی تیکه طلا با کمترین اجرت برمی‌داشتم 😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

نه من یک مدت دیگه پول پس انداز میکنم دیگه طلا نمیخرم تواین قیمت 

آخه پول هی کم و کمتر میشه ارزشش😢

آخه پول هی کم و کمتر میشه ارزشش😢

اخه ذیگه ۳ تومن چیزی نمیشه خرید که سود بده 

هنوز پول تو کارتم یجا گیرکنم بیشتر بدردم میخوره 

طلا هی خریدم با سکه اونموقع که ارزون بود الان دیگه نمیصرفه باید دل ریسک داشته باشی چیز خوب هم بخوای بخری ۲۰ میلیون به بالا باید پول بدی چون سکه ارزش پس انداز نداره طلا دست دوم خیلی بهتره 

اره منم گفتم با سه تومن خیلی نمیشه حرکتی زد

همون طلای بدون اجرت خوبه