2777
2789

سلام خوااااهر

خانواده همسرم قرار بود به ما خونه بدن الان که موقعشه آماده نشده،یه واحد تو ساختمون خودشون دارن که قبلا گفتن اینجا هم هست میتونین بیاین، میتونیم اگه خونتون آماده نشد اجاره هم کنیم،من دوس ندارم برم پیش اونا زندگی کنم تجربه ثابت کرده بهتره فاصله ها از اول حفظ شه

اگه دوباره پیشنهاد دادن برم اونجا که نخوام اجاره خونه بدم(که مطمئنم این پیشنهاد میدن) بنظرتون چجوری محترمانه و زیرکانه بگم ترجیح میدم دور باشیم؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میدونستم نامزد ایندم ناراحت میشه بهش توضیح دادم گفتم خدایی نکرده خانواده تو بد نیستن(اره جون عمم )  اما حتی پیامبر هم گفته خونتون از خانواده شوهرتون دور  باشه 

اونم معتقده زندگی نزدیک خانوادش خیلی خوبه،به اونم باید یه جوری بگم که قانع بشه و خودشم دلش بخواد مست ...

باید آروم آروم با زمینه سازی بدون دعوا بهش بگی. بهش بگو برای من فرقی نمیکنه مادر خودم یا مادر شما، برادر خودم یا خواهر شما، خاله خودم یا عمه شما، کلا کنار خانواده و فامیل زندگی کردن خوب نیست، استقلال آدمو از بین می بره، روابط رو دچار مشکل می‌کنه.

بگو بهتره دور باشیم ولی به جاش روابط گرم و بهتری داشته باشیم و آرامش داشته باشیم.

اونم معتقده زندگی نزدیک خانوادش خیلی خوبه،به اونم باید یه جوری بگم که قانع بشه و خودشم دلش بخواد مست ...

بگو منم خانوادم برام عزیزن ولی قرار نیست بعد از ازدواج همیشه دور و برشون باشم 

میشه دلبرانه بنگری...!؟
واقعا گفته پیغمبر هست؟😂اون چی گفت؟

گفتم برادر داری من شاید بخوام نوار عوض کنم یا لباس زیر بشورم خیلی برام سخته 

اونم غیرتش باد کرد گفت  رو چشم  الانم دنبال زمینه  😂🥲

باید آروم آروم با زمینه سازی بدون دعوا بهش بگی. بهش بگو برای من فرقی نمیکنه مادر خودم یا مادر شما، ب ...

آها...باشه ولی حس میکنم بازم میگه کنار خانواده من خیلی خوش میگذره مادربزرگمم طبقه بالاس خیلی خوبه صمیمیت بیشترم میشه😬