2777
2789

من استادمو میشناسم فقط

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دكتر محمدي روانپزشك تو سعادت اباد واقعا حرف ادمو ميفهمه

مشاوره هم فكر كنم هست الان كارتش جلوم نيس بخونم از روش 

در اصل واسه كودكان و نوجوانان هست. ولي فوق العاده خوبه . فكر كنم زنگ بزنى مطبش بهت يه دكتر مشاور ديگه رو پيشنهاد كنه. ( قبلا كه اينطورى بود )

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

خوب هست مرد یا زن

خانومه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
زن یا مرد چون با خانوم راحت تر ادم حرف میزنه

اين مرد هست، من اينو خيلي قبولش دارم ، يه سرى به يكى از فاميلامون يه مشاوريو پيشنهاد كرده بود، ميتونى زنگ بزني دفترش ببيني كيو معرفي ميكنن ، چون خودش خوبه احتمالا اونايي رو هم مه معرفي كنه خوب باشه ، مثلا بگى يه مشاور خانوم خوب ميخوام

چون الان خيلي از مشاوره هامونم خودشون مشكل شخصيتي دارن !! و مشاور خوب كمه

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

سلام عزیزم اگر دنبال یک مشاور خانواده خوب در تهران هستی. من دکتر ناصر مهاجرانی بهت معرفی میکنم که متخصص اعصاب و روان هستند و در کارشون واقعا اطلاعات بسیار بالایی دارن حتما بهشون مراجعه کن.

عزیزم، من مشاوره های تلفنی و آنلاین خیلی زیادی رفتم، بنظر من مشاوری که از بین این ده پونزده تا مشاوری که رفتم درجه یک و کار بلدوحرفه ای و دلسوز  باشه فقط مشاور خودمه، تازه خیلی منصفانه کار میکنه نرخ مشاوره های حرفه ای الان زیر ۴۰۰-۳۰۰ تومن نیست ایشون برای جلسه تلفنی اونم یکساعت فقط۱۹۷ میگیره, خداییش مفته....برا یکساعته های آنلاین هم که بصورت ویس و چت هست ۱۷۹

من مشکلاتی که با همسرم داشتم و این مشاور حل کرد، مشکلاتی که با دخترم داشتم حل شد، تازه مدرک انگلستان رو دارن تو زمینه خانواده،فردی،کودک،ازدواج و طلاق و....

همیشه دعا گوشون هستم، شمارش و میذارم که اگر کسی خواست باهاش ارتباط بگیره 

09143640458

اینستاشون: moshavere.onlineee@

باور کنین تبلیغ نمیکنم، چون کارش خوبه واقعا تعریفیه و دارم تعریفش میکنم، همه جاهم معرفیش میکنم چون واقعا درجه یک هستن