2777
2789
عنوان

پای پسرم از اسهال بدجور سوخته.چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2839 بازدید | 86 پست
پودر پروبیوتیک هست که اسم بستش کیدی لاکت. نوشته شده با ماست هم میتونی قاطی کنی هم ماست خوبه هم آب سیب فکر کنم محدودیت سنی نداره ولی بازم از داروخانه بپرس پسر من 18 ماهه بود ولی معجزه میکنه، با آرزوی سلامتی برای گل قشنگت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر پمادی که استفاده میکنی باید یه لایه ضخیم ازش روی پوست بزنی که تأثیر داشته باشه من قبلا کم میزدم و ماساژ میدادم که جذب بشه ولی خیلی طول میکشید تا خوب بشه از دکتر پرسیدم گفت یه لایه ضخیم بزن ماساژ هم نده اینکارو کردم سریع خوب شد
سلامتی همه بچه ها صلوات ...... خدایا شکرت
من دخترم چند ماه پیش بستری شد بیمارستان،بعدش تا ی. هفته اسهال داشت هر چی بهش دادم خوب نمیشد،بلوط گرفتم از عطاری پودر کردم ریختم یه کوچولو رو ماست چکیده معجزه کرد،بچه صبحش خوب شد،البته دختر من 14 ماهش بود،نمیدونم بلوط برا 6 ماه خوب هست یا نه،اسهالش هم عفونی نبود از دکترش پرسیدم گفت مشکلی نداره
اسهال ویروسی نهایتش یک هفته طول میکشه ورو به کم شدن آخه باید اول آزمایش بده اگه میکروب باشه آنتی بیوتیک مخصوص خود اون باکتری رو میدن.اگر میکروب نبود و اسهال همچنان ادامه داشت مطمءن باش حساسیت داره احتمالا به شیر خشکش
شاناز امیدوارم نی نی گلت خوب بشه زودی.ولی اسهال نی نی رو جدی بگیر آزمایش و مشورت بایه پزشک متخصص.آزمایشگاه های شبانه روزی همیشه هستن بده یه دکتر عمومی برات آز بنویسه ببر حتما فردا