2777
2789

از شوهرم‌ناراحتم‌ولی نه انقدرک‌حالم‌اینجوری باشه از ظهر فقط روتخت درازکشیدم حتی افطار هم‌نتونستم درست کنم انقدر حالم بده حس‌ میکنم یه وزنه خیلی سنگین تو‌بدنم شوهرمم طبق معمول رفته رفیق بازی نیست بفهمه چ‌مرگم زده بیادم کاری نداره با گوشیش همش

ولی انقدر دلم‌گرفته نمیدومم حالم انقدر بده دوست دارم بشینم ی دل سیر اشک بریزم بعدبخوابم حتی پسرمم بدترازمن شد دید  اصلا پانمیشم بی حوصله و‌کسل شد ۹خوابش برد😖😖😖😖

کاش ماشین براخودم داشتم میرفتیم با پسرم خیابون دور میزدیم کاش شوهر احمق و‌عوضی نداشتم فقط ب فکر‌خودش فقط به فکر خودش

حالم ازش بهم میخوره هرجا دلش بخواد میره هرکار بخواد میکنه تفریح رفیق بازی همه کارو‌همه جایی یه دیشب دلم گرفته بود رفتیم شب نشینی یه جنگی راه انداخت ک حالم و بهم زد چون دلش نبود بریم من اصرار کرده بودم همش

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه دعا نویس پیدا کن دعا بنویسه از رفیق هاش سرد شه...محیط خونه را گرم کن...سعی کن بیشتر باهاش همراه شی حتی سریال دیدن

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

گریه کن حداقل سبک میشی

من با یه پخ یه ساعت گریه میکنم امشب اصلا حتی بعضمم نمیاد یکم‌اروم بشم سنگ‌شدم‌انقدر حالم بده سردرددارم‌حداقل خوابمم نمیبره 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
گریه کن هرچقدرر که نیاز داری عزیزم ولی بعدش بشین ی تصمیم برا این سبک زندگیت بگیر تو حق این رو داری ی ...

من‌نباید مادر‌میشدم‌تصمیم خودم بود

شوهرم رفتاش با پسرم خیلی خوب‌نیست اصلا اصلا نمیتونه مثل من باشه براش و هیچوقت حتی برا ی ساعت بچه رو‌نمیده بهم بارها رفتم ک‌برم بچم و‌نداد مجبورشدم ب سوختن 

منم امروز فهمیدم شوهرم بجای کار رفته پیش ی دختر انقد گریه کردم یطرفم بیحس شده🙃

☁️🌈 خدا چقدر قشنگ میگه: ' و اللّه یعلم ما فی قلوبکم' حـواسـم هـسـت چـی تـو دلـت مـیـگـذره🧸🍯️                       از سال ۹۹ کاربر خاموشم میشه واسه سالم بدنیا اومدن بچم یه صلوات بفرستید 🙏😊❤️

بشینین مثل انسان های عاقل و بالغ با آرامش صحبت کنید با همدیگه بعد بگو منم آدمم حوصله ام سر رفته خونه بگو پارک و اینجور جاها به آدم انرژی میده سعی کن با سیاست زنونه ات رامِش کنی 

منم یه دل سیر از دست شوهرم گریه کردم ولی هنوز بغض دارم کاش میشد بی دردسر جدا شد

کاش قانون بود حضانت بچه همیشه با مادر باشه😖😖😭😭😭😭😭بخدا اگ‌اینطور بود تاالان حدا شده بودم