2777
2789
عنوان

خدایا آخه مگه اون چه گناهی داشت

166 بازدید | 10 پست

یکی از اقواممون ۲۵ سالش بود امروز صبح خبر دادن ایست قلبی کرده ۶ اردیبهشت قرار بود عروسیش باشه پسره با هزار امید و آرزو دیشب تا ساعت دو سه کارتای عروسیشو نوشته خیلی دلم میسوزه برا نامزدش مادرش باباش  خودش 💔🥺

هیچ🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمتش کنه

ای داد چقدر تلخ🖤

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀

دو سال پیشم دوستم تا ساعت ۲شب با نامزد عقدیش صحبت میکرده نامزدشم گفته متا جان من خوابم نیاد برا سحر بیدارم کن خواب نمونم اینم میگه هرچی سحر زنگ زدم جواب نداد میگه ساعت۷صبح صدای تلفن اومد بابام داشت با تلفن خرف میزد و میگفت وااسفا میگه اومدم بیرون به بابام گفته چی شده میگه بابام یه نگاه به من کرد گفتش بابا لباستو بموش بریم خونه شوهرت 

بنده خدا تو خواب سکته کرده بودعید فطر دوسال پیش قرار عروسیشون بود

بعضی وقتا خدا آرزوهارو جابه جا برآورده میکنه ایست قلبی اونم تو خواب مردن میتونه خیلی مرگ بی درد و آسونی باشه هر شب از خدا مرگمو خواستم هر لحظه هر ثانیه فقط مرگمو خواستم یه مرگ راحت یه خوابی که دیگه بعدش بلند نشم فقط میتونم بگم خوش به حالش کاش من بودم به جای اون حداقل شاید مث اون مرگم برا اطرافیانم سخت نبود الان واسه اون خیلی غصه میخورن خانوادش نامزدش دوستاش خدا رحمتش کنه💔🖤

هیچ🥀
دو سال پیشم دوستم تا ساعت ۲شب با نامزد عقدیش صحبت میکرده نامزدشم گفته متا جان من خوابم نیاد برا سحر ...

وای عزیزم  خدا رحمتش کنه روحش شاد خیلی سخته واقعا مخصوصا برا زنش 💔🖤🖤🖤

هیچ🥀