fazdira مدیر عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 195 عنوان سرخکن بدون روغن . بله یا خیر؟ | مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 20 پست سلام دوستان من در حال خرید جهیزیه هستم دیروز سرخکن بدون روغن فیلیپس قیمت گرفتم ۱۱ تومن بود میخواستم ببینم کسایی که دارن واقعا راضی هستن؟ ارزش خریدن داره؟ 1402/01/30 | 22:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fazdira مدیر استارتر عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 195 من ۹۲۶۰ یکسال قبل گرفتم .والا نمیدونم بنظرم برای خونه های آپارتمانی خوبه حداقل روغن نمیریزه به در و ... بادمجون و کدو هم سرخ میکنید باهاش؟
moalem_ عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 2044 غذاهایی که باهاش میپزید خوشمزه هم هست یا فقط سالمه؟ مرغش عالی سرخ میشه خصوصا وقتی کمی سس مایونز بزنم .سیب زمینی هم قبلش در حد ۳..۴ دقیقه ابپز میشه عالیه.برای زرشک پلو هم مرغو با دستگاه سرخ میکنم بعد سس جدا درست میکنم و مرغ رو بهش اضافه میکنم
fazdira مدیر استارتر عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 195 مرغش عالی سرخ میشه خصوصا وقتی کمی سس مایونز بزنم .سیب زمینی هم قبلش در حد ۳..۴ دقیقه ابپز میشه عالیه ... ۱۱ تومن ارزش داره بخرم؟
moalem_ عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 2044 بادمجون و کدو هم سرخ میکنید باهاش؟ کدو که اصلا نمیخوریم بادمجونم کلا تو سرخ کن زیاد خوب نمیشه چون اصلش اینه با روغن زیاد سرخ شه اما رای دلمه بادمجون یکی دوبار بادمجان سالم رو گذاشتم خوب بود چون بعدش قرار بود بپزه راضی بودم
___ghazaal___ عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 9194 من تو استوری ها خیلی میبینم راضینباید روغن با اسپری کمی بزنی که غذات زیاد خشک نشهواقعا سالم خوریه و عالیه. فیله رو مزه دار میکنی بیست دیقه ای حاضره خدایا شکرت❤️