کاربر آقا هستم 😊خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کشف مطلب نمیدونم چیه، ولی چند روز پیش صبح زود بود خواب میدیم نمیتونم از خواب پاشم و چشمام باز کنم روحم بلند شد روحم سیاه بود هی جیغ میزدم شوهرمو صدا میزدم نمیفهمید، با دستام پرده رو میگرفتم میکشیدم بعد یهو تا اشپزخونه رفتم، اینقدر ذکر میگفتم توی خواب که یهو بلند شدم
عزیزم وقتی میخوای از حقیقت یه چیزی باخبر بشی شبش نیت میکنی با طهارت و وضو رو به قبله با لباس تمیز رو رخت خواب تمیز سوره هاش شمس تین لیل و ناس فلق کافرون هرکدوم ۷ بار میخونی سوالت رو میپرسی از خدا و میخوابی از یک شب تا ۷ شب ممکنه یه خوابی ببینی که مربوط به همون موضوعه و خدا از حقیقت اگاهت میکنه