2777
2789
عنوان

بچه ها کسی کشف مطلب کرده تو خواب؟؟

1149 بازدید | 20 پست

میخوام خدا یه نشونه بده چیکارکنم 

اگه تجربه ای یا اطلاعی از نحوه انجام کشف مطلب دارین بگین یا نتیجه ای دیدین 

مرسی از وقتی که میذارین❤

اولین تاپیکم رو بخون 

شاید یه در صد کمک کنه ! 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کشف مطلب نمیدونم چیه، ولی چند روز پیش صبح زود بود خواب میدیم نمیتونم از خواب پاشم و چشمام باز کنم روحم بلند شد روحم سیاه بود هی جیغ میزدم شوهرمو صدا میزدم نمیفهمید، با دستام پرده رو میگرفتم میکشیدم بعد یهو تا اشپزخونه رفتم، اینقدر ذکر میگفتم توی خواب که یهو بلند شدم 

ن ولی خیلیا انجام دادن دیدن ولی خودم انجام ندادم من فقط میخوام بدونم ایا منم جفت دارم یا ن؟؟هنوز مرد ...

من میخوام امشب طبق همین نوشته های سایت کشف مطلب کنم 

بیا دو تایی نیت کنیم امشب 

من میخوام امشب طبق همین نوشته های سایت کشف مطلب کنم  بیا دو تایی نیت کنیم امشب

امادگیشو ندارم چون ازلحاظ روحی روانی واقعا بهم ریخته ام☹️

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️
به منم بگین کشف مطلب چیه

عزیزم وقتی میخوای از حقیقت یه چیزی باخبر بشی شبش نیت میکنی با طهارت و وضو رو به قبله با لباس تمیز رو رخت خواب تمیز سوره هاش شمس تین لیل و ناس فلق کافرون هرکدوم ۷ بار میخونی سوالت رو میپرسی از خدا و میخوابی از یک شب تا ۷ شب ممکنه یه خوابی ببینی که مربوط به همون موضوعه و خدا از حقیقت اگاهت میکنه 

من انجام دادم نشونه داد درست هم بود

وای واقعا 

میشه راهنماییم کنی عزیزم دقیقا چیکارها کردی یکی یکی میشه بگی ببخشید گلم 

و اینکه حتما باید تنها بخوابی؟من تنها بخوابم سکته میکنم آخه 

از طرفی مشکلمم حاده