2777
2789

بچه هامون همسنن،دوتاپسر۱۲ساله ،پسر من خیلی ساده وبی  شیله پیله است،پسر جاری دقیقن عین مادرش زرنگ،با حرفاش وکاراش مدام پسر من وتحت تاثییر قرار میده  ،،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برلی شوهرت کامل توضیح بده 

هیچ‌کسی به اندازه ی بچت تو دنیا با ارزش نیس 

به شوهرت بگو ترتیب اثر بده خودت حرف بزنی خراب میشی میافته گردن تو ،میگن سرش رو گذاشته رو سر بچه ها و فلان و ... 

فقط بذار شوهرت حرف بزنه

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 

سلام

طاعاتتون قبول حق

رفت وامدتو کم کن مثل من تا راحت باشی سالها چون نمیشه ادما رو عوض کرد ارامش خودت واجبتره

زیاد هم حساس نشو مهم نیست همه مدل ادمی تواین دنیا هست مداراکن

حالا خوبم نیس آدم تو این دوره زمونه ساده باشه ازش سواستفاده میشه مخصوصا برا پسرا و مردا ک مدام تو جامعه ان

اما بستگی داره پسر جاریت چطور آدمی باشه اگ چیزای منفی و بد یاده پسرت نمیده چ اشکالی داره باهم باشن؟؟ اگ پسره جاریت شیشه خورده داره خب رفت و آمدو محدود کنید

مثلن ،من از همون اول ابتدایی خیلی پیگیر درس بچم بودم وپسرم مدام شاگرد اول میشد ،اما پسر جاریم درسش ض ...

خب چی میشد همشو باهم میگفتی

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
ابوالفضل دیگه اجازه نده مادرت درس یادت بده تو دیگه مرد شدی ،بعد بش میگفت اصلن دانشگاه رفتن به دردنمی ...

مجبوری رفت و آمد بکنی باهاشون وقتی میبینی اینطوریه؟ 

من جدیدا سالی یکبار هم اقوام رو نمیبینم

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜