2777
2789
عنوان

شماهم باوردارید که بابای پولدار

213 بازدید | 8 پست

و خانواده خوب پدری که به دخترش به زنش اهمیت میده بچه هاش ازدواج بهتری میکنن 

مثلا من تو نزدیکانم زیاده که دختره بخاطر پدرش  ازدواج خوب کرده داماد خانواده یا از دوستای خانوادگیشون بودن که خب هردو خانواده وضع مالیشون خوب بودن باهم وسلط کردن یاهم بخاطر اینکه دختره خانواده خوبی داشته و با اصالت بودن. طرفو گرفتن 

نمیگم ازدواجم بده ها خداشاهده یکبار  عروس داییم گفت آخه فلانی(من) وقتیم ازدواج کنه طرف رفتار پدرشو ببینه یا بیاد خونشونو ببینه پا پس می‌کشه من خیلی ناراحت شدم اونموقع سوم راهنمایی بودم قول دادم درس بخونم فقط منو بخاطر  خودم طرف مقابلم بخواپ خداروشکر هم  ادم موفقی ام هم من هم برادرم ولی خب میبینم که طرف پدر خوب داشته چقدر زندگی بچه هاش خوب بوده 

یکی از بزرگترین ترسهام اینه که بچه داربشیم نتونیم پدر و مادر خوبی باشیم پدر منکه  کاری نکرد منو مادرم و برادرم یکبار احساس خوشبختی کنیم همش حسرت بودیم حسرت 

یه جا خونده بودم پدرت دست خودت نبود ، اما انتخاب بابای بچت دست خودته قبل از هر فکری راجب طرف مقابلتون ببینین می‌تونه پدر خوبی بشه یا نه

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابای خوب خونواده خوب ،فامیل خوب و ...همه تاثیر داره تو زندگی ادم ،شیش هیچ میندازت از زندگی جلو ،خوشبختی همیناست دیگه یه خونواده خوب داشته باشی بسه دیگه از خدا ادم چی بخواد 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱