2777
2789
چند وقت گذشته از کات کردنت؟ کاری برای برگردوندنت نکرد؟

حدود چهار ماه و نیم..خیلی اصرار کرد گریه کرد..ولی تصمیمم قطعی بود و گفت اگه اینجوری حالت بهتره باشه..بعدشم یبار بهم پیام داد ک بازم خاک بر سرم ک بد جوابشو دادم..الانم شاد و سرحاله

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طوری شدم که چند ساعت بهم پیام نمیده کلی نگران میشم  انگار تو دلم رخت می شورن . همش نگرانشم . ه ...

فکر های منفی رو از خودت دور کن و با استرس تو رابطه نمون ... 

ی زمانی یهو میرسه مثل من ک الان ندارمش میگم کاش اون موقع بود هی فکر نمیکردم تهش چی میشه .

ب اینده فکر نکن ن رویا بساز ن کابوس 

همون روزو زندگی کن و لذت ببر 

حدود چهار ماه و نیم..خیلی اصرار کرد گریه کرد..ولی تصمیمم قطعی بود و گفت اگه اینجوری حالت بهتره باشه. ...

تو واقعا دوسش نداشتی پس کار درست رو کردی. دلتنگی الانت بخاطر تنهاییه، بخاطر نیاز به دوست داشته شدنه. خودتو سرزنش نکن

می تونم بپرسم چند سالته عزیزم ؟  و منظورت چه کسیه؟

شما بزرگترین ازم..

دوستم ک دست کمی از عشق نداشت انقدر دوسش داشتم 

میدونم شاید مسخره بنظر بیاد ولی خیلی وابسته بودم بهش

تو واقعا دوسش نداشتی پس کار درست رو کردی. دلتنگی الانت بخاطر تنهاییه، بخاطر نیاز به دوست داشته شدنه. ...

الان ک فکر میکنم چقدر درست گفتین..راست میگین ممنونم

فکر های منفی رو از خودت دور کن و با استرس تو رابطه نمون ...  ی زمانی یهو میرسه مثل من ک الان ن ...

خیلی ممنونم . امروزم بهش پیام دادم اشکالی ندارد ولی من دوستت دارم. هی گفتش مگه چی شده آخه . دیگه آنقدر اصرار کرد بهش گفتم احساس کردم کم بهم پیام میدی شاید از دستم ناراحتی یا نسبت بهم سرد شدی . گفتش نه به خدا ناراحت نیستم . آخه این چند روزه رفتن مسافرت . خب بالاخره نمی تونع هی گوشی دستش باشه که . احساس می کنم خیلی دیگه حساس شدم

شما بزرگترین ازم.. دوستم ک دست کمی از عشق نداشت انقدر دوسش داشتم  میدونم شاید مسخره بنظر بیاد ...

خب آخه عزیزم اگر دوستت پود خب چرا باهاش کات کردی آخه 

حالا هم ناراحت نباش دیگه گذشته . سعی کن اینتدتو بسازی