2777
2789
عنوان

بچه ها من سه ماهه جداشدم

1047 بازدید | 60 پست

تو این سه ماه دوتا برام خواستگار اومده دوتاشونم متاهل بودن یکیش بچه نداره یکیش یدونه داره🫤🫤چرا اینجوری خواستگار میاد؟واااا واقعا خیلی ناراحتم 

هیچوقت فکرشم نمیکردم عاقبتم این بشه ک مردایی ک زن طلاق دادن بیان خواستگاریم😪😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطوری نیست عزیزم خیلیا جدا شدن حتی با مجرد ازدواج کردن به نظرم فعلا صبر کن تازه جدا شدی انشالله خدا ب آدم مناسب سر راهت میزاره

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱

وا خب خودتم همین شرایطو داری

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

سلام،هر انسانی اشتباه میکنه(ازدواج اشتباه)پس زود ازدواج نکن بزار یکم زمان بگذره  اگر حمایت مالی میشی حتما حتما درس بخون و بفکر دوست و ازدواج نباش

عدالت خانه نشین شد تا روز ظهور