2777
2789

انواع اقوام ایرانی رو در نظر بگیرید کرد لر بلوچ لک فارس ترک همه همه رو درنظر بگیرید

بالفرض من قومیتم یکی از ایناست خو،😑(نمی‌خوام بگم دقیقا کدومم که بعد دعوا نشع،)

من فقط به مردای قوم خودم اعتماد دارم فقط از اونا خوشم می یاد مردای قومیت های دیگه از نظرم یه جور دیگه به نظر میرسن یا حتی ترسناک خیانت کار (چون تا حالا ازمردای طایفه خودم خیانت ندیدم یا مستقیم میرن یه زن دیگه میگیرن ولی با چند تا نیستن) ببخشید که اینو میگم ولی یه جور چندش یا حتی روانی به نظر میرسن چون یه رفتارهای عجیب غریبی دارن  خیلی زیاد حتی ابراز احساسات شود حالمو بهم میزن

ببخشید که اینا رو گفتم ولی من خیلی وقت برام سوال بود می‌خوام بدونم من فقط نسبت به مردای قومیت های دیگه همچین حسی دارم یا شماهام همچین فکری می‌کنی اصلا این نرمال,,،😐

حتی طایفه ما جوری که اگه با یه پسر از یه قومی دیگه ازدواج کنی مثلا شوهرت رو خیلی آدم حساب نمیکنن،😑نه که بی احترامی کنن نه ولی خوب مثل بقیه باهاش نیستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نژاد پرستیه دیگه 😑بعد شما از کجا میدونی چیزی نمیکنن! همین طلاق میدن میرن بعدی بده دیگه! یعنی امکان داره با کسی در ارتباط باشه 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊