farahdiba مدیر استارتر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 80 عنوان خانومای اراکی دکتر زنان خوب واسه مراقبتهای بارداری 108 بازدید | 1 پست سلام خانومای اراکی عزیزم اگر دکتر زنان خوب واسه مراقب های دوران بارداری میشناسین بهم معرفی کنید🙏خودم سپیده ربیعی و نیلوفر کاظمی سبزواری در نظر دارم شما اگر پیشنهادی دارین خوشحال میشم 1402/01/30 | 18:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9751 برات صلوات فرستادم ان شاالله بارداریت به سلامتی باشه گلم... اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ دارهاگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که میترسی نخورhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار- لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡