بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
جنینی که بخواد سقط بشه در هر صورت میشه چه نشسته چه خوابیده.مثل اینکه بگی اگه دراز بکشم پریود نمیشم.انشالله که بعد از سونو مشکلی نباشه و با شیاف محکم بشه
پیاده روی نزدیکی پله سنگینی ... بالاخره یکی از این کارا رو کرده بیخودی که کسی تو ماه سوم خونریزی نمیکنه! استراحت کنه دستشوییش حتما فرنگی باشه یکم نشاسته رو هم با آب سرد و یکم شکر شربت کنه بخوره انشالله که چیزی نیست
وندا جون هویج منبع ویتامین A هست و مصرفش تو سه ماهه اول توصیه نمیشه اما باعث خونریزی یهویی و سقط نمیشه به احتمال زیاد یکی از اون کارایی که گفتم رو کرده و جای جنین یا جفتشم مناسب نبوده یه دفعه خونریزی کرده حالا الان اشکال نداره دراز بکشه شربت نشاسته یا جوانه گندم یه لیوان بخوره شیاف سیکلوژست هم اگه داره یه دونه رکتال بذاره و صبر کنه تا نوبت سونوش انشالله که چیزی نیست ممکنه جفت پایین اومده باشه با دارو و استراحت اوکی میشه نگران نباش