2777
2789
اینجوری خوشبخت نمیشی داداش

میدونی چهار سال پیش یکی شده بود شبو روزم یعنی شده بود تمام من خیلی تلاش کردم خانواده اش قبول نمیکردن خانواده منم همینطور دیگه تصمیم گرفتیم بعد چند سال از هم جدا شیم و  اینطور شد که هروقت بهم میگن زن بگیر میگم خودتون برید بگیرید من قبولش میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه غم انگیز ... 

اره خیلی فکرش بکن کسی که به خاطر یه قهر کوچیکش ساعت ها توراه بودم تا فقط از دور ببینمش و بتونم از دلش دربیارم فکرش بده یاد اون روز میوفتم هم ذوق روزایی که داشتم دارم هم حسرت چیزایی که از دست دادم 

اره خیلی فکرش بکن کسی که به خاطر یه قهر کوچیکش ساعت ها توراه بودم تا فقط از دور ببینمش و بتونم از دل ...

فقط میتونم بگم متاسفم ... ان شاالله دوباره کسی بیاد که بتونه دلتو درگیر کنه.

چه غم انگیز ... 

میدونی صبا اون روز که قهر کرده بود جواب تلفن نمیداد مث دیونها شده بودم مرخصی گرفتم از تهران رفتم همدان ۲ شب بود رسیدم 🤣🤣🤣  بیدار موندم تا صب شد باورش نمیشد رفتم شهرشون 😅بعد که از کوچشون عکس دادم بهش مث فشنگ پرید دم در ولی خب نمیشد برم پیشش به خاطر خانوادش  چه روزی بود 😍

میدونی صبا اون روز که قهر کرده بود جواب تلفن نمیداد مث دیونها شده بودم مرخصی گرفتم از تهران رفتم همد ...

همون پریدنه  باعث شد سه سال التماس خانوادش کنم هم من هم خودش اما چی بگم که