2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیر دوسال تیوی دیده؟و با گوشی کار کرده؟

بلع متاسفانه مخصوصا گوشی حتی با موبایل و لالایی میخابید خدا منو لعنت کنه نمیدونستم ضرر میزنه بهش

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
رو مغزش تاثیر میذاره و باعث میشه مغزش فعال نشه

اخه من پسرم میخوام دو زبانه باشه برا همین کارتون رو میذارم براش

یعنی مشکل ایجاد میشه براش؟ البته نگاه نمیکنه فقط گوش میده 

اکانتی برای درد و دل های دو خواهر❤👭❤
هنوز خیلی تو بچه ها نبوده ولی خب چون نمیتونه حرف بزنه بچه ها باهاش حرف نمیزنن جواب نمیده اونا هم میر ...

خب پس مشکل فقط به نظر من گفتاره شما اون کارهایی که گفتم را بکن 

اگه تو کلینیک با گفتار درمان همکاری نداره میتونی ازش برنامه بگیری خودت تو خونه کار کنی هر ماه نمیدونم برخی کلینیک ها دارن این مدلی 

و از همه بهتر خودتی و تایمی که باهاشی 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عزیزم😅 ميترسم تا سن مدرسه حرف نزنه آخه 

ببرش مهد من ابجیم حرف میزد اما نامفهموم ولی الان که میره مهد ماشاالله چنان جوابمون کوبنده میده رابراه سوپرایز میشیم .... 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
گلم چرا تلوزیون رو روشن نکنه میشه بهم بگین چه مشکلی داره؟؟

تلوزیون زیر دوسال رو تمرکز و رشد مغر تاثیر منفی داره،بخاطر همین توی توصیه میکنن بچه ها ی زیر دوسال نبینن

بلع متاسفانه مخصوصا گوشی حتی با موبایل و لالایی میخابید خدا منو لعنت کنه نمیدونستم ضرر میزنه بهش

پس دلیلش همینه

خدا نکنه

اشکال نداره جبران کن براش تا میتونی باهاش صحبت کن و وانمود کن متوجه کلماتش میشی و منتظر باش ادامه بده یعنی یه جوری رفتار کن که اونم داره باهات مکالمه میکنه مدام تکرار کن تا اونم مجبور شه بگه و وقتی گفت تشوویقش کن و ذوق کن و براش دست بزن

کتاب بخون و شعر بخون و تکرار کن

تکرار خیلییییی مهمه مثلا یه شعر رو در روز دو سه بار بخون آروم بخون اما با صدای بلند که کامل توجهش جلب بشه

مثلا اگه آب میخواد بگو این چیه آب. تشنت شده آب میخوای؟الان آب میدم به بچم .بچم دلش آب میخواد .دارم برات آب میارم بخوری

میبینی چقد تکرار کردم ؟اینطوری

انشالله اوکی میشه نگران نباش اما حسابی تلاش کن

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜

اصلا ربطی ب گوشی و تلویزیون و اینا نداره

الانه همه بچه ها سرشون توگوشی و تلویزیونه .یعنی همه حرف زدنشون تاخیر داشته؟

ببین چون کلمه میگه و واضحم میگه یعنی اینکه مشکلی نداره.و باید برگردید بپرسید ک شما و همسرتون چندسالگی زبون باز کردید.یه طرف این مسئله ژنتیکه

پس دلیلش همینه خدا نکنه اشکال نداره جبران کن براش تا میتونی باهاش صحبت کن و وانمود کن متوجه کلماتش ...

روز وشب فکرم همینه انگار زمان وایساده برام مخصوصا وقتی مهمونی میرم میبینم بچه ها از پسر منم کوچکتر واضح حرف میزنن خیلی هم استرس میگیرم هم ميترسم نکنه حرب نزنه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
اصلا ربطی ب گوشی و تلویزیون و اینا نداره الانه همه بچه ها سرشون توگوشی و تلویزیونه .یعنی همه حرف زد ...

من و همسرم به موقع حرف زدیم اما تو اقوام مادرم چندین مورد بوده 

من دخترم این شکلی بود دارم می برم گفتار درمانی

همکاری میکنه دخترتون؟ پیشرفتی هم دیدین؟

ببرش مهد من ابجیم حرف میزد اما نامفهموم ولی الان که میره مهد ماشاالله چنان جوابمون کوبنده میده رابرا ...

عزیزم😁خدا حفظش کنه اگه تو کلاس بمونه همکاری کنه خیلی خوبه