2777
2789

باید تو خونه خودت هم صحبت کنی باهاش مثلا از موقع بیداری تا خوابش هر کاری میکنی هر جای خونه بلند بلند بگو بذار بشنوه 

بازی ایینه بکن باهاش برو جلو ایینه رژ لب قرمز یا جیغ بزرن بعد از تو ایینه باهاش صحبت کن

کتاب های خانم دریانورد واقعا عالی هستن یک دونه داره داستان های زنجیره ای مقدمانی برای این گروه سنیه میتونی براش بگیری و باهاش کار کنی قصه بخونی 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اتفاقا مهد نزار . بچت رو وقتی بزار مهد که اگه تو مهد اتفاقی افتاد واسش بتونه بیاد برات تعریف کنه . ا ...

دقیقا دختر من الان هرجا بره کوچکترین اتفاقی بیفتع پاش برسه خونه ب من میگه😆

آنکِه اَز دُشمَن بَرایِ مَن خَبَر آوَردِه بود،پیشِ دُشمَن هَم یَقیناً غِیبَتَم را کَردِه بود☕️🍩🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریعتر ببر دکتر تا شنوایی‌ رو بررسی کنه،جدا از اون بخاطر تاخیر در گفتار ببرش گفتار درمانی،توی خونه ه ...

شنوایی چک کرد سالمه گفتار هم ۶ ۷ جلسه بردم اصلا همکاری نمیکنه 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
ن بخدا ما اصلا به خاطر بچه داد هم نمی‌زنیم ولی خب اصولا هر دو کم حرفیم اما الان سعی می‌کنیم بیشتر تو ...

اصلا نگران نباش . ببرش دکتر بزرگتر بشه درست میشه. بیشتر خودتم باهاش صحبت کن . اهنگ بزار و برنامه تلوزیونی و....

من بچم دو سال و سه ماهشه...به مهد کودک قبلن گفتم بیارمش ..گفت اگر کامل حرف نمیزنه ‌..بیاری و نتونه منظورشو تو مهد بفهمونه به بقیه...بچت خیلی آسیب میبینه....بزار کامل حرف بزنه بعد بیارش

بنظرم شما هم اول برو به یه مهد شرایط بچتو بگو ببین اونا چی میگن بهت 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

اگه مشکل دیگه ای جز کلام نداره باید خیلی براش وقت بذاری ولی اگه ت وارتباط گرفتن و یا یک سری مسایل هم موردی میبینی باید پیگیری کنی

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
جایی ببر که با مربیش اخت بگیره.راستی فلش کارت تهیه کن و باهاش تمرین کن ولی سن طلاییش الانه نزار دیر ...

اره فلش کتاب قصه اینا رو دائم ميخونم براش باهاش تمرین میکنم 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

علت زیاد داره 

میتونه ژنتیکی باشه من دختر داییم تا چهار سالگی چند کلمه میگفت و بقیه اش رو فقط اشاره میکرد الان برادرش دو سالشه اونم همینطوریه

اما ممکنه بچه بهش شوک وارد شده باشه مثلا تو خواب عمیق با صدای جیغ و داد بیدار شده باشه یا تو تاریکی زیاد مونده باشه و ترسیده و....

ببرش پیش دکتر گلم که تخصصی پیگیری کنن ولی در کل نگران نباش من بچه های این مدلی زیاد دیدم

اکانتی برای درد و دل های دو خواهر❤👭❤
اگه مشکل دیگه ای جز کلام نداره باید خیلی براش وقت بذاری ولی اگه ت وارتباط گرفتن و یا یک سری مسایل هم ...

عزیزم مثلا چه مسائلی؟

یه دوستی دارم بچش. ۴ سالگی حرف زد اونم کم کم . بعد برده بودش پیش یه آقایی که انگار دعانویس و اینا بوده . بعد گفته بچه شما موقع تولد یه لحظه نفسش بند میاد و فشار زیاد بهش وارد میشه بخاطر همینه . واقعا هم راس گفته بوده . الان ۵ سالشه قشنگ حرف میزنه 

دختر منم دیر حرف زد تقریبا بعد از ۳ سالگی نگران نباش درست میشه 

شما چه اقداماتی و تمریناتی انجام دادین؟

عزیزم بچه لابچه فرق داره،میبینی یه بچه تاچهار سالگی نیتونه جمله بگه ولی هیچ مشکلی هم نداره و به حرف میوفته،یکیم میبینی مشکل گفتاری داره،باید تجت نظر دکتر باشه کوچولوت،براش کاتون بزار،میوه که براش میاری اسم میوه هارو با آوا تکرار کن،مثلا بگو مامان بیا ببین چی اوردم،سیییی ببب،شعرهای کودکان زیاد براش بگو،باهاش خیلی زیاد حرف بزن،خونه اقوام آشنا زیاد ببر،بین جمع باهاش حرف بزنن،در کل نگران نباش،بادرمان و آموزش حل شدنیه،فقط کارایی که گفتمو حتما انجام بده،یادت نره،هر از چند گاهی که بچه خسته هم نشه،اسم اشیایاعذاها و میوه هارو براش با آوا تکرار کن