2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرزاده من تیر ۹۶، امسال پیش دبستانی بود و مهر امسال می‌ره کلاس اول   ولی مهر ۹۷ مگه نب ...

قانون جدید پارسال گذاشتن که مهر جز نیمه اول حساب میشه برای همون هنوز پنج سالو تموم نکرده چطوری بزارم پیش دبستانی سال بعد بزرگتر واماده تر میشه 

مهر امسال پیش یک میشه برای ۹۷ سال دیگه ۲

در اصل مهر ۹۷ باید سال بعد بره پیش دو ولی پارسال بخشنامه اومد مهر جز نیمه اوله اگه لغو شده باشه که سال بعد باید برن در غیر این صورت امسال 

قانون جدید پارسال گذاشتن که مهر جز نیمه اول حساب میشه برای همون هنوز پنج سالو تموم نکرده چطوری بزارم ...

بجای امسال سال دیگه بفرستینش امسال یه کلاسی که دوست داره بفرستین تا کم کم امده بشه برای سال دیگه

بجای امسال سال دیگه بفرستینش امسال یه کلاسی که دوست داره بفرستین تا کم کم امده بشه برای سال دیگه

خودمم باردارم چن وقته دیگه دنیا میاد امسال برای خودم هم سخته ولی سال دیگه راحتر میشه اگه بتونم کلاس نقاشی یا جایی ثبت نام کنم بقول شما اماده میشه براش خوبه

در اصل مهر ۹۷ باید سال بعد بره پیش دو ولی پارسال بخشنامه اومد مهر جز نیمه اوله اگه لغو شده باشه که س ...

قانون هست ولی اجبار نیست برای این کار  دوست داشته باشین امسال دوست نداشته باشین سال بعد ثبت نام میکنن

اره دیگه کوچولون هنوز🙁 

من دختر عموم بهمن ۹۶ هست امسال میره پیش ۲ در مقایسه با دخترم ماشالا هم ذهنی هم بدنی جلوتره اگه دختر منم بخاد امسال با نیمه دومیا بره بی انصافیه سال بعد اینم بزرگتر شه یادگیریش هم بهتر میشه 

خودمم باردارم چن وقته دیگه دنیا میاد امسال برای خودم هم سخته ولی سال دیگه راحتر میشه اگه بتونم کلاس ...

اره کوچیکن خواهر منم میخواد همینکاروکنه  بهتره کلاس  امسال براشون تا هر روز برن پیش دبستانی