2777
2789

پسرم یکسال سه ماهشه تا نوزاد بود میگفتم رفلاکس داره بالا میاره الان گریه ک میکنه یهو عق میزنه هرچی خورده باشع بالا میاره شکمش خالی باشه کف بالا میاره😭دکتر میگ وزنش خوب باشع اشکالی نداره ولی خسته شدم فرشام عید شستم الان حالم ازشون بهم میخوره همه جا بالا اورده همه جا😭

غذا زیاد بهش نده 

بذار خودش تقاضا کنه 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفلاکس و‌ورم معده همیشه هست احتمال بهبودشم خ کمه ولی ب مرور بهتر میشه فرشات تند تند بده بشورن چاره چیه دوسالش بشه خوب میشه من بچم دکترم میخاستم ببرم ی دست مانتو و روسری اضافه برا خودم برمیداشتم ازبس بالا میاورد

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

بله منم الان حال خودتو دارم ۲ بچه ریفلاکس الرژی دارم کمرم پوکیده خورد شده دستم گردنم خورد

جیگرم قطعه قطعه 

باید تو بغلم راه ببرم تا ۲ پیمانه شیر بخوره خودممم که نگم برات شبیه عنتر شدم نه حمومی نه زهرمار تو سرم ۷ماهه ارایشگاه نرفتم

غذا اصلا کم میخوره شیر بیشتر میخوره وقتی گشنش میشه براش درس میکنم 

خوب کم بده 

از قصد کمتر از همیشه بده 

ببین چطور میشه  

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

اینا معدشون سرده ک اینطور میشه یک لیوان اب جوشیده  نصف لیوان عرق نعنا فلفلی سه شاخه نبات بدون زعفران بزار دو سه دقیقه اروم بجوشه  بعد بریز تو شیشه   پلاستیک نباشه    بزار کنار روزی دو بار یک قاشق بهش بده  یا یکم رقیق کن با اب جوشیده بهش بده  سر یک هفته میبینی ک خوب میشه    این تجربه من برای دخترم