2777
2789
عنوان

پرو کسی خوب دارید ؟

68 بازدید | 4 پست

.

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️

تاپیک میزنی قفل نکن با این اوضاع گرونی فرزند کمتر 

بیشتر بیاریم ک بدبخت بشن با نداری بزرگ شدن فحش بدن 😑😑

من ترجیح میدم پیرشدم تنهای تنها باشم تا اینکه بخاطر خودخواهی و تنها نموندن خودم بچه بیارم با مشکلات دهنشن سرویس شه

🥰بهترین های من پسرمآریادخترم آیسو🥰
تاپیک میزنی قفل نکن با این اوضاع گرونی فرزند کمتر  بیشتر بیاریم ک بدبخت بشن با نداری بزرگ شدن ...

عزیزم قفل کردم بحث پیش نیاد یه جا دیگه اومدی شما😂😂

عزیزم این برای کسایی هست که شرایط دارن و نمیارن، اونم ایندش 

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قفل کردم بحث پیش نیاد یه جا دیگه اومدی شما😂😂 عزیزم این برای کسایی هست که شرایط دارن و نمیار ...

خب نمیخوان بیارن، فک کردی الان ب حرف منو تو گوش میدن😂

🥰بهترین های من پسرمآریادخترم آیسو🥰
خب نمیخوان بیارن، فک کردی الان ب حرف منو تو گوش میدن😂

بعضی موقع ها تلنگر خوبه😂

خداروشکر شما که داری