2777
2789
عنوان

مادرا بیاید ی دیقه

134 بازدید | 23 پست

سلام دوستان

من دخترم ای یو جی ار هست 

میشه لطفا بگید رشد اینجور بچه ها بدو‌تولد چطوره کسی هست بچش اینجوری باشه ؟؟؟قد و‌ وزنش موقع تولد چند بود ؟؟الان چطوره نسب به همسن و سالاش خیلی ریزه؟چه مراقبتهایی نیاز دارن؟

لطفا راهنماییم کنید خیلی نگرانم

قد ۴۳وزن۲۳۵۰دورسر۳۱/۵

الان دوماهشه قد۵۴وزن۵کیلو دورسر۳۵

دختر منم ای یو جی ار بود،۳۸ هفته دنیا اومد سزارین

۲۲۰۰ بود وایسا برگه شاخص رشدش و پیدا کنم الان میام‌میگم بهت

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه دیگه.پسرمنم ۲۶۰۰بود و باقد۴۸.یه هوا ریزتراز همسناشه ن خیلی.الان دونیم سالشه تقریبا با وزن ۱۲/۵و ...

دختر من هیچگونه مشکلی نداشت.الان ۲۵ ماهشه  قد۹۱ وزن۱۲ بنظرم بچتون مشکلی نداره

دختر من هیچگونه مشکلی نداشت.الان ۲۵ ماهشه  قد۹۱ وزن۱۲ بنظرم بچتون مشکلی نداره

اره عزیزم بچه منم مشکلی نداشته و سیر طبیعی رشدش رو شکرخدا داره طی میکنه.تازه دکترشم میگه چون تولد قد و وزنش یکم‌پایین بود نسبت به اون موقع الان ک ۲۸ماهشه خیلی خوبه

باشه عزیزم

گلم نگا کردم

ببین‌مراقبت خاصی نمیخواد فقط یه‌کاری کن به‌من دکتر‌گفته بود،استخون قلم و بزار با اب کم با شعله کم بزار بپزه بعد اون اب و بده بخوره خیلی خوبه برای وزن گیری

الان نمودار و نگا کردم ،تو دو ماهگی ۴.5 کیلو بود

دور سرش ۳۸،قدشم ۵۵

الان که ۴ سالشه تازگیا واسه قد نبردمش ولی وزنش ۱۴ کیلو یا ۱۶ کیلو بود ،یکمی نسبت به‌همسناش ریز نقشه

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....