2777
2789
عنوان

قفل درهای کابینت

79 بازدید | 12 پست

بچه ها واقعا خسته ام کردن دائم با ابزارها و حبوبات و ظرف وظرف آشپزخونه بازی میکنن ،یه دقه چشم برمیدارم میبینم تماااام حبوبات رو باهم قاطی کردن درهای کابینتتون رو چجوری میبندین ،قفل مخصوصی هس؟؟

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه پیشنهاد یکی از کابینت ها رو اسباب بازی بزار سعی کن وسایل آشپزخونه باشه بزارش اونجا باهاش بازی کنه درست میشه پسر منم از این کارها زیاد میکرد فیلم میگرفتم الان بزرگ شده می بینه می خنده از کارهای که کرده

بله از پلاستیک فروشیها قفل کابینت بگیر،دو نوع داره یه نوعش خیلی بهتره کهنه نباشه که چسب ش فاسد شده ب ...

اون پلاستیکیها رو امتحان کردم کندن،برا بچه های زیر ۲سال خوبه،مال من نزدیکه ۵سالشه

اهان اره دیگه پسر منم باز میکرد منو صدا میکرد بعد میبستش خیلی خنده داربود

مال من جفتشون پسرن وقتی با هم متحد میشن تا مرز جنون پیش میرم بس که خرابکاری میکنن

یا خدا تا ۵ سال باز همینن من دخترم تازه ۳ سالش شده اصلا دس نمیزنه اما پسرم ۲۰ ماهه اس همه رو باز میک ...

خدا ببخشه بهت دخترا ماشالله فهمیده ان، پسرا شیطنتهایی دارن که فقط خدا میدونه

مال من جفتشون پسرن وقتی با هم متحد میشن تا مرز جنون پیش میرم بس که خرابکاری میکنن

به خودشون آسیب ترسونن مهم نیست تنشون سالم پسرم هستند شیطون دیگه پسرها دیگه خیلی،شیطون ن خدا بهتون قوت و توانایی بده 

به خودشون آسیب ترسونن مهم نیست تنشون سالم پسرم هستند شیطون دیگه پسرها دیگه خیلی،شیطون ن خدا بهتون قو ...

قربونت عزیز مرسی،قوت و توانایی و صبر البته