2777
2789
عنوان

وسواس فکری

576 بازدید | 13 پست

دوستان اینجا کسی هست که وسواس فکری عذاب وجدان داشته باشه اون هم سر چیزای چرت مثلا چرا من از زنداییم عکس عروسیشو خواستم که آلبومش کنم الان درباره چی فکر میکنه حالا خوبه زن داییم اینقدر دوسم داره و بام خوبه که نگو اما باز خو چرا کسی میتونه کمکم کنه کنکور دارم و این چیزا آزارم میده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شدت میفهمم چی میگی من بچگیام داشتم اونم از نوع شدید ولی نمیدونم معجزه شد یا چی خوب شدم

مثلا یه نی نی رو بغل میکردم بعد دستم آروم می‌خورد به سرش میگفتم وای الان میمیره یا ......

آنقدر زجر آور بود که افسردگی گرفته بودم بعد کم کم خودمو زدم به بیخیالی و گفتم به درک هر چی شد شد فوقش به ی نفر آسیب بزنم میرم زندان و کلا اینقدر بیخبالی کردم که تموم‌شد

اونقدر ضعیفم که تو مجازی هم نمیتونم خودم باشم خودِ واقعیم👨‍🦯🕳🌱     B.b.b.bom  

بیشتر ش به خاطرِ بیکاریِ و نبود مشغله ،اگه اینا باشه معمولا بیشتر وسواس های فکری حاد نیس و حل شدنیِ با اینا و جواب میده .اصن بعضا وسواس فکری از بیکاری شروع میشه و پیش میاد ،حالا بعضیا م جنبه ارثی داره که بازم با بیکاری تشدید میشه ،با مشغول شدن حداقل بهتر میشه خیلی از مشکلات روانی، نمیگم کامل حل میشه

توضیحاتتون کمه برای نظر دادن  ، با این حال رو عزت نفستون کار کنید 

کتاب بخونید، تمرین کنید در این زمینه

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
بیشتر ش به خاطرِ بیکاریِ و نبود مشغله ،اگه اینا باشه معمولا بیشتر وسواس های فکری حاد نیس و حل شدنیِ ...

قبلا اینطور نبودم الان ی مدتی میشه دو سه سالی میشه دارمش خیلی  شدید شده داره مریضم میکنه منم افسردگی دارم 

توضیحاتتون کمه برای نظر دادن  ، با این حال رو عزت نفستون کار کنید  کتاب بخونید، تمرین کنی ...

ببینید سر چیزای خیلی چرت و پرت من عذاب وجدان بیخود میگیرم بعد چند روز مثلا سر این موضوع عذاب وجدانم تموم میشه بعد اینکه تموم شد دومی شروع میشه اون هم ی مشت اتفاق چرت عذاب وجدان الکی در جدی که قلبم میاد تو دهنم استرس میگیرم بی حال میشم افسرده میشم تموم که میشه بعد یکی دوروز بعدی شروع میشه خستم شده 

به شدت میفهمم چی میگی من بچگیام داشتم اونم از نوع شدید ولی نمیدونم معجزه شد یا چی خوب شدم مثلا یه ن ...

خیلی عذاب اوره واقعا اذیت میشم بدنم خسته میشه قلبم تند تند میزنه واقعا خسته شدم من نمیدونم دقیقا از چی میترسم خو فوقش کلا با اون آدم قطع ارتباط میکنم ترس نداره اما نه باز میترسم و عذاب وجدان الکی حالا چیزی نشده ها 

خیلی عذاب اوره واقعا اذیت میشم بدنم خسته میشه قلبم تند تند میزنه واقعا خسته شدم من نمیدونم دقیقا از ...

دقیقا همون عذاب وجدان آدمو پاره میکنه فقط بیخیالی کن برات مهم نباشه چی میشه بعد اینکه کاری کردی عذاب وجدان رو خاموش کن

اونقدر ضعیفم که تو مجازی هم نمیتونم خودم باشم خودِ واقعیم👨‍🦯🕳🌱     B.b.b.bom  
ببینید سر چیزای خیلی چرت و پرت من عذاب وجدان بیخود میگیرم بعد چند روز مثلا سر این موضوع عذاب وجدانم ...

متاسفم که همچین احساسهایی رو تجربه میکنی 

با عزت نفس شروع کن ، کتابها و تمرین های خوبی میتونی پیدا کنی تو اینترنت 

خودت رو بیشتر دوست داشته باش و خودت رو لایق چیزها و اتفاقات خوب بدون 

حتما شبها شکر گذاری کن ، برای همه چیزهایی که داری که ممکنه دیگری نداشته باشه 

برای چشمهات 

برای دستهات 

برای ... 

سعی کن از حداقل ۵۰ تا شروع کنی 

روی کاغذ بنویس و هی لیستت رو اضافه کن 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.