برادرم دبیرستانیه هرچی خواسته خونوادم براش فراهم کردن هر خاسته ای داشته بهش نه نگفتن و تک پسره خیلی برا مادر پدرم عزیزه امروز بعد چندماه رفتیم مدرسش درسشو بپرسیم گفتن خیلی وقته درست مدرسه نمیاد چند ی روز درمیون دو روز درمیون غیبت داشته درصورتی از اول صبح به اسم مدرسه بیرون میرفته از مدرسه اومدیم رفتیم جلو مغازه رفیقش دیدیم اونجاس دارن بازی میکنه گیم نتیه مغازش هیچی بهش نگفتیم رفتیم مادرم زد تو گوشش به رفیقاشم گفت که دیگه دور داداشمو خط بکشن اما داداشم هنوز خونه نیومده زنگ پیامم جواب نمیده فهمیدیم که دوستش ادم نرمالی نیس و حکم جلب داره مادرم حالش بده بابامم هنوز نیومده از سزکار نمیدونم چکارکنم زنگم میزنم جواب نمیده میشه بگین برخورد صحیح چیه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حتما توی مدرسه مشکلاتی داشته که از آنجا بیرون آمده. پایه ضعیفو یا چیز های دیگه. با ملایمت باید باهش برخورد کنید که تنها پناهگاه خودش گه خونه است را از دست نده. نیاز به استراحت داره . به زور کسی تا حالا هدایت نشده.
کار مامانت خیلی اشتباه بوده بیگدار زده به اب این پسره جونه پیش دوستاش غرور داره نباید جلوی دوستاش میزد تو گوشش اصلا نباید ازش غافل میشدین که به اینجا برسه رل دختر عمه منم همی طور بود مدرسه نمیرفت میرفت تو پارک به من زنگ میزد برم پیشش مثلا یه کار باحالی میدونن مدرسرو بپیچونن اینا مال دوره جونیه داداشتو پیش یه روانشناس ببرین یا خودتون برین که بتون طرز رفتار درستو یاد بده