2777
2789
حتمن گوشیت ایفونه که آنلاین خریدی  ولی خدایی چرا نرفتی حضوری بخری خیلی بهتر از خرید کردن آنلای ...

شما زود باوری😂 من چت جعلی واتساپ آوردم😂😂 ایسگاتونو گرفتم😂😂 خیلی حال داد😂👌👌🤣🤣🤣😁😁😁

من قهرمان زندگیمو تو آینه میبینم🤍🦋️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشی رو باید حضوری بخرین که خود فروشنده واستون باز میکنه روشن وتنظیم میکنه بعد تحویلتون میده چ جراتی ...

خودم می‌دونم😁😂

شما زود باوری😂 من چت جعلی واتساپ آوردم😂😂 ایسگاتونو گرفتم😂😂 خیلی حال داد😂👌👌🤣🤣🤣😁😁😁

چجوری اعتماد میکنیدخدایی من میرم مغازه خودم زیرورو میکنم ولی باز اعتماد نمیکنم.اونم یه چیزی مثل گوشی ...

شوخی بود بابا چت جعلی آوردم😁😁😂🤣

من اصلا ندیدم چت و

بدتر از اینم سرت میومد برام مهم نبود🙄

شعور چیز خوبیه آزار ندین مردم و

ناراحت میشن کاربرا

خدایا شکرت🤲🍃
شوخی بود بابا چت جعلی آوردم😁😁😂🤣

خیلی از کاربرا میگفتن اینجا چرت وپرت زیاد میگن و با احساست کاربرا بازی میشه ولی من باور نکرده بودم اولین بار بود برا خودم پیش اومد.

این کارای شما باعث میشه یه بی اعتمادی تو سایت اتفاق بیفته که به اونایی هم که واقعا نیاز به کمک دارن آدم نتون راهنمایی بده.به نظرم شوخی خیلی چرتی بود با عرض معذرت.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
من اصلا ندیدم چت و بدتر از اینم سرت میومد برام مهم نبود🙄 شعور چیز خوبیه آزار ندین مردم و ناراحت ...

شوخی کردم دور هم بخندیم

@نی_نی_یار_41 ‍ ببخشید ایشون به گفته خودش شات ساختگی و دروغ گذاشته و گفته ایسگاتون کردم .سرکار گذاشت ...

گزارش زدم ولی هر چی نی نی یار رو تگ کردم نشد

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل