2777
2789

سلام دوستان ابرو هامو میکروبلیدینگ کردم که خیلی کلفت و پررنگ زده برام ده ماه گذشته تغییر نکردن اصلا دیگه واقعا نمیتونم تحملشون کنم 

الان می‌خوام لیزر کنم  

اونایی که تجربه داشتن بگن که از تجربیاتشون استفاده کنیم  ابروهام پر بود خودش اینم برام پرزده کلا افسردگی گرفتم تو رو خدا اگه چیزی میدونید و جای مناسب واسه لیزر توی قم و تهران سراغ دارید معرفی کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مواد سربدار برات زده .هرچی دوام رنگ زیاد باشه یعنی موادش خوب نبوده.مواد میکرو باید تو یه سال خیلی کم رنگ بشه. من یه گوشه ابرو شکستگی داشت رفتم برام زد.اینم پررنگه. با ریمو کم رنگ میشه .ولی باید جلسات زیاد بری 

مواد سربدار برات زده .هرچی دوام رنگ زیاد باشه یعنی موادش خوب نبوده.مواد میکرو باید تو یه سال خیلی کم ...

ریمو میترسم برم میگم لیزر هم درش کمتره هم چون ابروم مشکیه شاید زودتر بره

مواد سربدار برات زده .هرچی دوام رنگ زیاد باشه یعنی موادش خوب نبوده.مواد میکرو باید تو یه سال خیلی کم ...

جایی رو نمیشناسی که لیزر کنن و کارشون خوب باشه بخدا دارم دق میکنم

نه والا.حالا اگه لیزر شنیدی و دیدی واقعا خوبه برو. ولی واقعا رو مخه ابرو بد بشه

آره خیلی رو مخه دارم دق میکنم ابروهام خیلی نچرال و خوب بود. گند زدم بهشون کاش پام می‌شکست نمیرفتم