سلام آیا امکان داره که آدم قرآن بخونه ولی بازم موجودات غیر ارگانیک وارد خونه ادم بشن و حتی یه بسم الله تو اتاقم زدم یاد مثلا جن مسلمان آخه من هرچی قرآن میخون هرچی ایه الکرسی همش حس ناامنی میکنم و حتی گاهی که بدن فکرو خیال راحت میخوابم یوی دوبار مثلانصف روی بدنم حس میکنم یا دست زدن وفقط همه اینا وقتی برطرف میشه که که قرآن به اون بزرگی رو بدنم باشه دیگه اصلاااا اذیت نمیشم اماتاکی خسته شدم خیلیم سنگین هی که میخوابم تو حالت خواب بیداری قرار میگیرم هی انکار یه آدم میاد تو اتاقم میره البته فقط گاهی وقتا بصورت ناگهانی یه آدم یهسایه میاد همیشه نه ! میخواستم ببینم جدی واقعا امکان داره که قرآن بخونی ۴ قل آبه الکرسی اما موجودی باشه نترس وبازم هی بیاد؟؟؟؟ امکانش هست
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
کلا از نظر روایات و ایات قرآن دو مدل اجنه داریم مثل آدما درستکار و بدکار .اوناییش که خوبن کاری ندارن به ادما ولی اوناییش که بدن اذیت میکنن .
برای این کار چندتا راه داری . اول که همیشه سعی کن طهارتتو رعایت کنی یعنی غسل گردنت نمونه . پنج قل رو مدام بخون چهار قل که بلدی پنجمی سوره جن هست که اونم با کلمه قل شروع میشه . و در نهایت یه حرز امام جواد تهیه کن همیشه همراهت باشه برای ارامش خیلی خوبه از ازار هم در امان هستی به اذن خدا
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚